Balaj a explicat de ce Dan Petrescu a urlat la Gică Hagi. ”Se aștepta la altceva”

Iosif Pintilie 30.05.2023, 14:43
Balaj a explicat de ce Dan Petrescu a urlat la Gică Hagi. ”Se aștepta la altceva”

Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR Cluj. Antrenorul român este dorit de Jeonbuk Hyundai, iar meciul cu FCU Craiova ar putea fi ultimul pentru el, pe banca ardelenilor.

Cristi Balaj, despre problema dintre Hagi și Petrescu

Balaj susține că nu știe nimic despre un interes al formației din Coreea de Sud pentru tehnicianul român.

Președintele ardelenilor a vorbit și despre disputa dintre ”Bursuc” și Hagi, spunând că cei doi sunt prieteni, iar Hagi ar fi putut să trateze meciul cu mai multă indiferență.

”Nu știu nimic de echipa din Coreea, nu ne-a anunțat nimic Dan Petrescu pentru că avem meci joi. El este un profesionist, înainte de orice, toată concentrarea este pentru acest meci. La prânz o să avem o masă cu toți, mai socializăm, mai discutăm, noi îi încurajăm pe jucători, încercăm să le oferim toate condițiile.

Eu cred că îi pare rău, chiar dacă a avut o oarecare dezamăgire. Noi nu putem să înțelegem relația dintre el și Hagi și Popescu, ei au suferit împreună, au trecut prin multe împreună. Ei au o prietenie strânsă, sunt sigur că dacă unul din ei ar avea o problemă mare, de familie sau ceva, se pot baza unii pe ceilalți.

El cred că probabil se aștepta ca unii din jucătorii Farului să fie lăsați în vacanță pentru că vin convocările la națională, apoi încep pregătirile pentru sezonul viitor.

A mai fost și cazul unora care și-au asumat, fals, că au rezolvat ei să vină Farul cu cel mai bun 11 la dispoziție. Cei care aveau interes ca noi să pierdem așa s-au lăudat și s-au potrivit lucrurile, de aici întreaga nervozitate. El, sentimental, probabil s-a simțit trădat, dar Hagi și Popescu sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă și el asta.

 

Eu vă mai spun un lucru, dacă Farul nu bătea FCSB, dacă aveam asigurat locul 3 și cupele europene, Dan Petrescu sigur trimitea mai mulți jucători în vacanță, mai ales că noi am jucat 61 de meciuri, cu 20 mai multe decât celelalte echipe. Așa că Faruul ar fi avut un meci mai ușor. Eu așa cred că ar fi procedat, mai ales la legătura strânsă care o are el cu Hagi și Popescu. Poate că de aceea a fost frustrat și dezamăgit”, Balaj, la Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe