Bancu se simte persecutat după egalul de la Cluj: „La noi nu se uită niciodată VAR, a fost henț la golul lor. Dau numai contra noastră”

Alex Matei 24.09.2023, 00:40

Nicușor Bancu a marcat pentru Craiova, dar reușita sa n-a adus victoria la care sperau oltenii.

Dan Nistor a egalat în prelungirile partidei. Bancu nu e mulțumit cu egalul. Crede că a fost henț la faza din care Clujul a făcut 1-1 și spune că arbitrajul e aproape mereu contra Craiovei.

Bancu omite regulamentele în vigoare, care prevăd că doar marcatorul e sancționat în cazul în care a jucat mingea accidental cu mâna.

„Ei au controlat jocul în partea a doua, noi ne-am retras, i-am lăsat să domine partida. A fost greșeala noastră. Puteam să facem 2-0, am avut ocazii mari de tot prin Markovic, prin Koljic. La gol a fost henț la jucătorul lor. La noi nu se uită nimeni, niciodată la VAR. Numai contra noastră se dă. Sper să ne ajute acest punct.

Cele mai mari ocazii tot noi le-am avut, trebuia să închidem meciul și alta era situația în vestiar și față de suporterii noștri. Nu vreau să mai vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Au fost niște faze controversate, dar dacă făceam noi 2-0 nu se mai vorbea de arbitraj”, a spus Bancu la Digisport.

Golul marcat de Bancu la Cluj

Urmăriți Playsport.ro și pe