Bănel Nicoliță o ia de la zero, măcinat de regrete. “Am renunțat la familie, la tot, pentru fotbal!” De ce afacere se apucă după falimentul de la Făurei

Octavian Vasilescu / 02.04.2022, 18:04
Bănel Nicoliță o ia de la zero, măcinat de regrete. “Am renunțat la familie, la tot, pentru fotbal!” De ce afacere se apucă după falimentul de la Făurei

Bănel Nicoliță (37 de ani) trebuie să o ia de la zero după ce echipa sa de suflet, CS Făurei, a ajuns în pragul falimentului.

Fostul jucător de la FCSB și Saint-Etienne își deschide o școală de fotbal în București. Bănel Nicoliță a acordat un interviu emoționant, în care a recunoscut că a pierdut aproape tot din cauza echipei CS Făurei, unde s-a implicat total.

Bănel Nicoliță a pierdut tot după ce s-a implicat la CS Făurei

Bănel Nicoliță declară că a lăsat familia în plan secund, iar din acest motiv a ajuns să divorțeze de Cristina, femeia care i-a dăruit doi copii.

Din cauza Făureiului mi-am pierdut copilașii. Mi-am pierdut banii, familia. Cele mai importante lucruri.

Nu mi-e de bani, pentru că-i puteam pierde oricând. Puteam risca într-o afacere, să cred în ea și să pierd. Dar familia? Am pierdut familia! Și nu se mai poate întoarce nimic! S-au adunat prea multe și am pierdut tot. S-a rupt tot!

Acum regret. Am ales greșit, dar am făcut-o conștient. Pentru fotbal și pentru oameni. Eu asta iubesc. Dar vezi, și asta eu mi-am asumat.

Mai contează câți bani am pierdut? La momentul ăsta pentru mine nu mai contează. Bani mulți! Poate spune oricine ce vrea! Un arbitraj la Liga a 3-a e 50 de milioane. Primăria a băgat și ea cât a putut, cam 1.8 miliarde.

Nu mai spun de salarii, banii de meciuri. 100 de milioane doar arbitrajele, fără banii de deplasare. Oamenii nu vor înțelege câți bani am băgat eu acolo”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit GSP.ro.

Acum, Bănel Nicoliță va pune bazele unei școli de fotbal în București, în Sectorul 2. Fostul mijlocaș a anunțat că o ședință de antrenament va costa 50 RON, iar pentru 12 antrenamente va percepe o taxă de 250 RON.

Bănel Nicoliță a evoluat în 37 de meciuri pentru echipa națională a României.

La nivel de club, Bănel a jucat pentru Dacia Unirea Brăila, FCSB, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul (actuala Farul Constanța), CS Făurei, ASA Târgu Mureș sau Aris Limassol.

VIDEO Interviu Eveniment cu Bănel Nicoliță