Bănuit că a negociat cu CSA Steaua, Adi Popa spune lucrurilor pe nume: „E visul meu, vreau să mă retrag pe Ghencea!”

Giosanu Catinca / 04.07.2021, 10:25
Bănuit că a negociat cu CSA Steaua, Adi Popa spune lucrurilor pe nume: „E visul meu, vreau să mă retrag pe Ghencea!”

Adi Popa, care este liber de contract în acest moment, a vorbit despre un posibil transfer la CSA Steaua. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a spus lucrurilor pe nume. despre un posibil transfer la CSA Steaua își dorește să se retrage pe Ghencea, dar ceva îl împiedică. Despre ce este vorba aflați din textul de mai jos.

Adi Popa, dezvăluiri despre negocierile cu CSA Steaua

Adi Popa, fost jucător important al FCSB-ului, s-a antrenat cu CSA Steaua, echipă aflată în Liga 2. Astfel că, s-a speculat despre un posibil transfer la formația Armatei, însă el neagă vehement această ipoteză.

Popa a rămas liber de contract după ce, în această vară, s-a despărțit de Academica Clinceni. Fosta sa echipă a terminat sezonul, recent încheiat, pe locul 5 din play-off.

În condițiile date, Adi Popa s-a antrenat de cel puțin două ori, zilele acestea, cu cei de la CSA Steaua. Jurnaliștii de la DigiSport susțin că el a și negociat cu oficialii clubului un eventual contract, numai că cele două părți nu s-au înțeles. Cel puțin momentan.

„E visul meu, vreau să mă retrag pe Ghencea!”

Având în vedere numeroasele speculații care au invadat spațiul public, Adi Popa s-a decis să spună lucrurilor pe nume. Fotbalistul a mărturisit că doar s-a antrenat cu cei de la CSA Steaua și nimic mai mult. Acesta neagă faptul că ar fi negociat cu echipa Armatei.

Nu am avut nicio discuţie cu Steaua. După ultimele experienţe din România, char îmi doresc să merg afară. Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea.

Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!”, a transmis Adi Popa, pentru AS.ro.

Joi, 1 iulie 2021, Adi Popa a spus că doar l-a rugat pe Oprița să efectueze un antrenament alături de CSA Steaua.

Eu locuiesc lângă stadion şi cum am terminat contractul cu Academica, am mers ieri (n.r. miercuri, 30 iunie) să fac o mișcare acolo. Și azi am mers să fac un antrenament și cu ei. Nu există nicio negociere, nicio tatonare.”, a mai spus fotbalistul care împlineşte, în scurt timp, 33 de ani.