Bărbații părăsiți de Simona Halep în ultimul an! La cine a renunțat constănțeanca de când a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou

Catinca Giosanu 15.09.2022, 19:53
Bărbații părăsiți de Simona Halep în ultimul an! La cine a renunțat constănțeanca de când a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a făcut mai multe schimbări în ultimul an. Jucătoarea de la malul mării și-a schimbat antrenorul, dar a renunțat și la oamenii din staff. Românca a vrut să se dedice în totalitate noului antrenor și l-a lăsat pe acesta să-i alcătuiască staff-ul.

Motivul pentru care Simona Halep a renunțat la oamenii din staff

Simona Halep a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu mai joacă în niciun turneu anul acesta. Sportiva născută la Constanța a publicat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Dubla campioană de Grand Slam și-a analizat întregul sezon 2022, pe care l-a încheiat cu două titluri WTA adăugate în palmares, la Melbourne și Toronto.

Din nefericire, sportiva noastră nu va mai participa la nici un turneu anul acesta. Ea are nevoie să se recupereze după interveția chirurgicală pe care a suferit-o la nivelul nasului.

A fost o călătorie fantastică.

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management.”, a transmis Simona Halep, prin intermediul rețelelor de socializare.

”Am simțit că a fost lucrul potrivit de făcut”

Fosta soție a lui Toni Iuruc și-a motivat, totodată, decizia din urmă cu câteva luni prin care a renunțat la românii pe care-i avea în staff, Teo Cercel, preparator fizic și Virginia Ruzici, care îi era manager.

Când decid ceva, întotdeauna mi-o asum întru totul, și am avut încredere maximă în Patrick. Am vrut să lucrez cu oamenii lui și să-i las să se ocupe de mine. Din acest motiv am făcut schimbări în echipa mea. Am simțit că a fost lucrul potrivit de făcut: să îmi asum complet acest proiect nou.”, a mai scris Simona Halep, pe contul oficial de Facebook.

Acum, staff-ul campioanei noastre este format din Patrick Mouratoglou, antrenor, Candice Gohier, fizioterapeut, Arnaud Restifo, antrenor și Nina Wennerstrom, manager.

Urmăriți Playsport.ro și pe