Bărbatul căruia Simona Halep i-a făcut marea promisiune: „O să vedeți. Asta vreau să fac”

Andrei Alexandra 27.09.2022, 17:56
Bărbatul căruia Simona Halep i-a făcut marea promisiune: „O să vedeți. Asta vreau să fac”

Simona Halep a știut dintotdeauna că va ajunge să facă performanță la cel mai înalt nivel în tenis. Acest lucru a fost dezvăluit de către fostul său diriginte din liceu, Cătălin Spătaru. El a povestit cum a decurs o discuție cu marea noastră campioană, pe vremea când aceasta se afla încă în clasa a 9-a.

Simona Halep a fost sigură încă din adolescență că are potențialul de a ajunge în vârful tenisului feminin mondial

Așa cum se întâmplă mereu în acest mediu educațional. dirigintele a întrebat-o pe Simona Halep ce planuri are pentru viața și cariera sa după ce va termina liceul. Iar răspunsul ferm venit din partea ei denotă faptul că fostul lider WTA a fost conștientă dintotdeauna că are potențialul de a ajunge la cel mai înalt nivel.

S-a gândit un pic și apoi mi-a răspuns atât de frumos, cu o voce atât de caldă, încât ori de câte ori o privesc la televizor îmi vin în minte aceste cuvinte. ‘Domnule diriginte, eu vreau să fac performanță. Voi fi cea mai bună din lume. O să vedeți!”, a povestit dirigintele din liceu al Simonei Halep potrivit fanatik.ro.

Jucătoarea din Constanța, considerată în continuare una de top de către analiști

În ziua în care a împlinit 31 de ani, Simona Halep a primit un „cadou” din partea jurnaliștilor de la ESPN. Deși s-a confruntat în ultimele luni cu probleme medicale, jucătoarea din Constanța este considerată în continuare drept una dintre cele mai competitive din circuitul WTA. Jurnaliștii americani au apreciat că ea are în continuare calitatea necesară de a se impune în turnee importante. Chiar și în cele de Grand Slam, mai exact la US Open.

„Înainte de turneul din 2022, cinci dintre cele șapte campioane anterioare de la US Open feminin au fost câștigătoare pentru prima dată la un turneu major, dar Swiatek și alte jucătoare din vârful ierarhiei au continuat să dea dovadă de consecvență și se pare că vom vedea un grup dominant care va câștiga majoritatea titlurilor în anii următori.

Rămâne de văzut exact cine face parte din acel grup alături de Swiatek, dar Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam și învingătoare la Toronto în luna august, cu siguranță ar putea fi următoarea campioană. Ea a avut o perioadă de revenire în ultima vreme, marcând o semifinală la Wimbledon în această vară, pe lângă titlul de la Toronto, și a fost favorită la intrarea în 2022 la US Open înainte de a fi eliminată în mod șocant în primul tur. Lucrând acum cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, nu ar fi surprinzător să o vedem ridicând un alt trofeu major în 2023. De ce nu la New York?”, a notat sursa citată.