Barcelona era condusă cu 2-0 în minutul 81, acasă, de Celta Vigo. Revenire epică pentru Lewandowski și Xavi în finalul jocului

Alex Vartolomei 23.09.2023, 23:22
Barcelona era condusă cu 2-0 în minutul 81, acasă, de Celta Vigo. Revenire epică pentru Lewandowski și Xavi în finalul jocului

Barcelona a învins Celta Vigo, cu scorul de 3-2, în etapa 6 din La Liga.

În minuttul 77, catalanii erau conduși cu 0-2, dar au revenit, întocând scorul în doar 8 minute.

Celta a deschis scorul pe stadionul olimpic din Barcelona, după doar 19 minute de joc. Fotbaliștii Barcelonei au ieșit greșit la offsid, mingea a ajuns la Larsen, iar Ter Stegen a fost învins cu un șut cu dreptul la colțul lung.

Ulterior, Barcelona a început cursa după egalare, dar dezastrul din primele minute a fot completat și de accidentarea lui De Jong, care nu a mai putut continua și a fost înlocuit de Gavi.. De Jong s-a accidentat și nu a putut continua.

Repriza a doua a fost extrem de disputată, s-a jucat pe contre, iar în minutul 77, Douvikas a majorat diferența celor de la Celta Vigo, după pasa lui Iago Aspas. Oaspeții erau tot mai aproape de victorie.

Barcelona a început o ofensivă total și a reușit o remontada spectaculoasă pe final. Lewandowski a înscris o „dublă” în doar 5 minute. În minutul 81, polonezul a redus din diferență cu un lob peste portarul advers.

Lewandowski a restabilit egalitatea în minutul 86, cu un șut din careu, după centrarea lui Joao Cancelo.

Joao Cancelo a fost și omul care a înscris golul decisiv înt-un meci care va rămâne multă vreme în memoria catalanilor, datorită desfășuării evenimentelor. Portughezul a marcat o seară de excepție, cu un gol reușit în minutul 89. Fundașul dreapta s-a demarcat perfect în careul oaspețilo și a ajuns fără marcaj la pasa lui Gavi. Ulterio, a finalizat elegant și tabela arăta scorul de 3-2.

Barcelona a acumulat 16 puncte și se află pe primul loc în La Liga, la egalitate de puncte cu Granada.

Clubul catalan poate fi depășită de Real Madrid, care joacă duminică împotriva lui Atletico Madrid, de la ora 22:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe