Barcelona vrea să-l transfere pe Adama Traore fără să plătească niciun ban. Care e strategia spaniolilor

Ștefănescu Dragoș / 23.03.2022, 09:46
Barcelona vrea să-l transfere pe Adama Traore fără să plătească niciun ban. Care e strategia spaniolilor

Barcelona traversează o perioadă excelentă, reușind să urce până pe locul 3 în La Liga. Unul dintre jucătorii care au contribuit la revirimentul echipei catalane este Adama Traore. Jucătorul a fost împrumutat de la Wolverhampton până la finalul sezonului. Spaniolii vor să-l transfere definitiv, dar fără să plătească niciun ban. Conducerea de pe ”Camp Nou” a pregătit deja strategia pentru a concretiza această mutare.

Barcelona îl vrea pe Adama Traore, dar fără să activeze opțiunea de cumpărare. Catalanii au pregătit strategia pentru această mutare

Barcelona traversează o perioadă excelentă și pare să redevină echipa care făcea furori în urmă cu câțiva ani. Catalanii au reușit să urce pe locul 3 în La Liga și să se califice în sferturile de finală ale Europa League.

Unul dintre jucătorii care au contribuit la revirimentul Barcelonei este Adama Traore(26 de ani). Acesta a venit sub formă de împrumut pe ”Camp Nou” de la formația engleză Wolverhampton. Împrumutul lui Traore expiră la finalul sezonului. Mulțumiți de randamentul jucătorului spaniol, conducătorii Barcelonei vor să-l transfere definitiv. Totuși, catalanii nu doresc să activeze opțiunea de cumpărare în valoare de 30 de milioane de euro.

Cotidianul spaniol Sport susține că Barcelona a pregătiti strategia prin care vrea să-l transfere pe Traore, fără să le plătească englezilor niciun ban. Catalanii vor să-l cedeze definitiv pe Francisco Trincao (22 de ani), jucător ce este împrumutat la Wolverhampton până la finalul acestui sezon. Se pare însă că această idee nu este agreată de clubul englez, care ar prefera să-l cedeze pe Traore în schimbul lui Riqui Puig (22 de ani). Rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord pentru ca aceste mutări să se concretizeze în vară.

Neymar, cale liberă spre Barcelona

PSG a pierdut lamentabil returul cu Real Madrid din optimile Champions League și a fost eliminată din competiție. Nemulțumiți de rezultatele echipei, fanii parizienilor au început să conteste vehement starurile de la Paris. Astfel, Neymar și Messi au intrat în colimatorul ultrașilor. La meciul PSG – Bordeaux, suporterii prezenți pe ”Parc des Princess” i-au fluierat pe tot parcursul meciului pe mai mulți jucători ai parizienilor. În ciuda faptului că a avut o evoluție foarte bună, Neymar a fost printre cei mai huiduiți jucători ai lui PSG.

Nici conducerea lui PSG nu mai este mulțumită de randamentul lui Neymar și este dispusă să se despartă de acesta la finalul sezonului. În acest sens, oficialii parizienilor au început deja tatonările cu mai multe cluburi. Potrivit Foot Mercato, Barcelona și-a exprimat imediat interesul pentru starul brazilian. Șefii de pe ”Parc des Princess” au demarat discuțiile cu oficialii catalani și par dispuși să mai renunțe din pretențiile financiare pentru a înlesni această mutare.

Barcelona a încercat să-l transfere pe Neymar și în vara trecută, însă salariul uriaș al brazilianului a fost marele impediment. Neymar este cotat la 90 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Contractul brazilianului cu PSG expiră pe 30 iunie 2025.