Basarab Panduru dă de pământ cu Toni Petrea. “Nu știu ce a fost în capul lui” Ce l-a șocat pe fostul mare internațional

Bordei Radu 09.05.2022, 12:56
Basarab Panduru dă de pământ cu Toni Petrea. “Nu știu ce a fost în capul lui” Ce l-a șocat pe fostul mare internațional

Basarab Panduru nu a fost impresionat de victoria FCSB-ului, în Bănie. Chiar dacă introducerea lui Ivan Mamut a adus victoria oaspeților, fostul mare internațional nu a apreciat schimbarea făcută de Toni Petrea. Mutarea a fost una disperată, din partea antrenorului roș-albastru.

Basarab Panduru nu înțelege mutarea făcută de Toni Petrea. „Nu știu ce a fost în capul lui, dar uite că a ieșit”

Introducerea lui Mamut, în locul lui Ianis Stoica, a fost văzută drept o mutare disperată și neinspirată din partea lui Toni Petrea. Croatul nu a prea jucat în acest sezon și nici nu marcase un gol, de aproape un an de zile. Mamut a devenit eroul FCSB-ului, dar Panduru crede că Petrea și-a asumat un risc nejustificat.

Chiar nu știu ce a fost în capul lui, de l-a băgat, dar uite că a dat gol. Un fotbalist care nu a băgat un gol de 16 luni, pe care nici nu te-ai bazat, pe el îl arunci pe teren? De ce, speri să dea gol acum? Păi nu a fost folosit nici când echipa conducea cu 4 la 0. agi la cel mai important meci un jucător care nu dă gol şi zici că poate o să marcheze?”, a spus Panduru la Orange Sport.

Gigi Becali i-a dat și el dreptate lui Panduru. 

Nouă ne-a dat Dumnezeu victoria, nu că am făcut noi ceva. Păi ne-au dominat meciul ăsta, ne-au omorât și i-am bătut. Și uitați-vă ce mișcare a făcut Petrea, să intre Mamut. Nu avea nicio logică, nicio justificare. Și el a dat gol cu călcâiul. Păi nu e Dumnezeu care ne-a câștigat meciul? a comentat patronul FCSB, la Pro Arena

Șeful de la FCSB nu așteaptă cadouri de la Craiova. „Nu le putem cere să ne câștige ei titlul”

Craiova ar putea să nu joace cu cea mai bună echipă, partida următoare, cu CFR. Finanțatorul din Pipera nu este îngrijorat de această perspectivă.

Eu cred că Craiova va juca la CFR, dar nici nu putem avea mari pretenții. Ei au Cupa, e interesul lor, e normal să joace cu alți jucători. Că doar nu ne-o lua el campionatul. A, dacă bagă copii, atunci da, e supărător. A mai făcut-o o dată, noi am vorbit că să nu mai facem, nu știu dacă Rotaru va recunoaște.

Dar dacă joacă finala Cupei, nici nu pot să îi spun că să bage cea mai bună echipă, oricum ei au destui jucători buni. De dat la o parte nu o va face, nu se mai fac astea, spune latifundiarul