Basarab Panduru, mutare pentru titlu la Universitatea Craiova! Reacția lui Laurențiu Reghecampf + Pe ce post va veni în Bănie fostul idol din Ghencea

Robert Zanfir / 23.10.2021, 16:10
Basarab Panduru, mutare pentru titlu la Universitatea Craiova! Reacția lui Laurențiu Reghecampf + Pe ce post va veni în Bănie fostul idol din Ghencea

Universitatea Craiova dă lovitura zilei. Laurențiu Reghecampf l-a convins pe Basarab Panduru să i se alăture în staff-ul oltenilor, în lupta pentru titlu. Fost analist TV și fost idol în Ghencea, Panduru a mai lucrat alături de Reghecampf la Al Wasl.

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, și a urcat pe locul 2. Laurențiu Reghecampf și compania au început tot mai des să vorbească despre obiectivul echipei: lupta la titlu.

Basarab Panduru, mutare pentru titlu la Universitatea Craiova! Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Basarab Panduru lasă pentru a doua oară postul de analist TV pentru a se alătura staff-ului lui Reghecampf. Cei doi au mai lucrat în urmă cu un an la arabi, la Al Wasl. Mutarea, anunțată de TelekomSport, îi va întări staff-ul lui Reghecampf, în lupta pentru primul titlu după 30 de ani în Bănie.

Basarab Panduru va avea funcția de antrenor secund, dar se va ocupa și cu monitorizarea jucătorilor și a adversarilor.

Panduru, fost mare mijlocaș al Stelei, a antrenat de-a lungul scurtei cariere echipe precum Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul.

Reghecampf: „Panduru e cel mai corect om pe care l-am întâlnit”

Laurențiu Reghecampf a vorbit în termini laudativi despre noul său antrenor secund. Reghe este convins că fostul mijlocaș al naționalei îl va ajuta foarte mult în „descifrarea” adversarilor, dar și în descoperirea de noi talente.

„Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate.

Mi-am dorit foarte mut să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe.

Îmi doresc să câştig campionatul România. De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru sursa citată.

Pe ce post va veni Basarab Panduru la Craiova

Panduru va face parte din staff-ul tehnic al lui Laurențiu Reghecampf, dar va fi și șef al departamentului de analiză.

„Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund plus va fi şeful de departament la ceea ce înseamnă analiză, jucători.

E o poziţie pe care eu mi-o doresc în staff-ul meu, mai ales când vine vorba de Pandi pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund, care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci.

E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii.

E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în staff-ul meu”, a mai spus Reghecampf.

Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Tot în Portugalia, fostul mijlocaș și-a trecut în palmares și o Cupă, în tricoul celor de la Benfica.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul din optimile Cupei României, cu Minaur Baia Mare, programat miercuri, 27 octombrie, 18:00. Apoi, primesc vizita celor de la CS Mioveni, pe 30 octombrie, de la ora 19:00, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1.