Basarab Panduru propune un atacant la FCSB. “E din filmul lor”

Cristian Stan 28.09.2023, 13:31
Basarab Panduru propune un atacant la FCSB. “E din filmul lor”

Basarab Panduru, din postură de analist TV, a ales cel mai bun 11, după primele 10 etape din Superliga, unul alcătuit din jucători exclusiv de la FCSB, Rapid și Universitatea Craiova.

Fostul membru al Generației de Aur a ezitat în alegerea vârfului de atac, acolo unde i-a făcut și o sugestie finanțatorului vicecampioanei, Gigi Becali.

Rrahmani i-a furat ochii lui Panduru: ”Parcă l-aș ține rezervă pe Compagno”

S-au scurs primele 10 etape din acestă stagiune, iar fostul mijlocaș, Basarab Panduru, a conturat cel mai bun 11 disponibil. Deși a avut ca variante de la FCSB, CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova, acesta nu a mers pe mâna vreunui jucător pregătit de italianul Andrea Mandorlini.

Cea mai mare dilemă a fostului fotbalist a fost în legătură cu postul de atacant central, acolo unde marea ”bătălie” s-a dat între Andrea Compagno și Albion Rrahmani, deși pe listă se mai regăseau Daniel Bîrligea sau Jovan Markovic.

Birligea are de învățat. Markovic țin la el, dar e în urmă rău. Aici ce vrei? Un număr 9 fix, care să dea pas pentru interi, jucând 4-3-3? E bun Compagno. Vrei unul mobil, care să combine? E bun Rrahmani. Depinde cum vrei să joci. Nu știu între Rrahmani și Compagno. În 4-3-3, parcă mai bine intră Compagno.” a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Deși, inițial, părea să meargă pe mâna italianului, analistul TV s-a răzgândit și a venit cu un scenariu de care fanii Rapidului nici nu ar vrea să audă.

Crezi că Rrahmani ar merge la FCSB? Eu cred că ar fi din filmul ăsta. Pac, pac, pac, un-doiuri. După părerea mea, Rapid avea nevoie de Dugandzic să țină fundașii centrali, iar Rrahamni să se învârtă pe lângă el. Cred că erau periculoși. Rrahmani e și de puțin timp, dar vine și dă câte două goluri pe meci. Parcă l-aș ține rezervă pe Compagno și l-aș băga prin minutul 70 să se tăvălească pe acolo”, a concluzionat fostul mijlocaș.

Cum arată primul 11 ales de Basarab Panduru: Moldovan – Braun, Raul Silva, Săpunaru/Dawa, Bancu – Şut, Al. Creţu, Olaru – Funsho, Fl. Coman, Rrahmani

Becali, mulțumit cu Compagno

Albion Rrahmani a reușit 6 goluri în 4 meciuri pentru formația giuleșteană, însă Gigi Becali îl favorizează, chiar și în acest context, pe Andrea Compagno.

Rrahmani e jucător bun, dar la mine nu joacă. Ce să joace la mine? În locul lui Compagno? Nu joacă. Compagno joacă pentru că are putere, forță, e foarte puternic. Tehnică nu prea are. Rrahmani are știință, se demarcă bine și are execuție, dar nici tehnică și nici forță nu are. Și atunci pentru ce?” a spus Becali, potrivit Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe