Bătaia fetelor din tenis nu a rămas fără rezultat. Final de „telenovelă” în scandalul conflictului din 2015

Giosanu Catinca / 01.03.2021, 14:21
Bătaia fetelor din tenis nu a rămas fără rezultat. Final de „telenovelă” în scandalul conflictului din 2015

O fostă ocupantă a locului 66 WTA a fost implicată într-un scandal care a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal. Bătaia dintre ea și o altă reprezentantă a tenisului feminin nu a rămas fără rezultat. Verdictul în scandalul conflictului din 2015 s-a dat tocmai acum!

Bătaia fetelor din tenis nu a rămas fără rezultat

Ekaterina Bychkova a primit o suspendare după ce și-a luat la bătaie adversara, iar cazul a fost făcut public abia după 6 ani. Vreme de 18 luni a stat pe bară jucătoarea de tenis din cauza altercației pe care a avut-o. Totul s-a petrecut după ce Ekaterina a surprins-o pe adversara ei că flirtează cu supervizorul.

Teribilul incident a avut loc în pe 26 octombrie 2015, într-un turneu ITF de 100.000 de dolari disputat la Nanjing, în China. Acum însă, sportiva a rupt tăcerea!

Fosta ocupantă a locului 66 WTA susține că în setul trei al unei partide cu mare risipă de energie, Kristina Kucova a acuzat unele crampe. Acela a fost momentul care avea să ducă la o bătaie și la o suspendare de 18 luni din circuitul profesionist feminin.

În setul al treilea, Kucova a început să aibă crampe. Conform regulamentului, nu poți chema trainerul pentru așa ceva. De asemenea, nu ai dreptul să întrerupi meciul și să stai întinsă pe teren timp de cinci minute. Supervizorul a venit și i-a dat voie la un medical time-out. Îmi era clar că flirta cu ea (a povestit într-un interviu că observase pe durata săptămânilor state în China o anumită apropiere între cei doi).”, a dezvăluit Ekaterina.

Kristina Kucova - Sursa foto: Instagram
Kristina Kucova – Sursa foto: Instagram

Final de „telenovelă” în scandalul conflictului din 2015

După câteva minute, Kucova a revenit ca nouă pe teren: lovea mingea cu forță și se deplasa fantastic dintr-o parte în alta. A fost eliberarea mentală de care avea nevoie, în timp ce eu am clacat. Am văzut negru în fața ochilor și am sărit la bătaie. După două zile, supervizorul mi-a comunicat că totul a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere. Episodul s-a întâmplat în exteriorul unui hostel care se afla în apropiere, dar nu unul oficial al turneului.”, a mai spus Ekaterina, citată de ubitennis.net.

Fosta campioană susține că nu era prima dată când observa o anumită apropiere între oficiali și anumite jucătoare din circuit.

În cele din urmă, scandalul s-a încheiat cu o suspendare de 18 luni pentru Ekaterina Bychkova. De asemenea, ea a primit o amendă în valoare de 3.150 de dolari.

Până la momentul redactării acestei știri, Kristina Kucova nu a comentat în niciun fel incidentul povestit de Ekaterina Bychkova. În prezent, ea se află pe locul 149 WTA.