Bătaie de joc la adresa Simonei. Cum a fost surprins omul-cheie din staff-ul lui Halep în plin scandal

Radu Bordei 23.10.2022, 17:34

Deși Simona Halep se află în plin scandal de dopaj, oamenii din echipa ei nu par foarte îngrijorați. Sportiva a ales să colaboreze, în 2022, cu staff-ul pus la dispoziție de Patrick Mouratoglou. Românca a mers total pe mâna acestuia, dar este posibil să fi făcut o greșeală gravă.

Cum s-a distrat managera Simonei Halep, în plin scandal de dopaj al sportivei noastre

Nina Wennerstrom este cea care a înlocuit-o pe Virginiza Ruzici, după ce Simona a decis să colaboreze cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez i-a pus la dispoziție o întreagă echipei româncei, care nu a mai colaborat cu niciunul din oamenii care au stat alături de ea în ultimii ani. Halep a decis ca fostul antrenor al Serenei Williams să se ocupe de toate aspectele din cariera ei. Iar suedeza a fost aleasă drept noul manager al fostului lider mondial.

Nordica nu a părut afectată de scandalul uriaș declanșat în ultimele zile. În momentul când Simona făcea anunțul care a pus pe jar România, Nina era în tribune la un turneu masculin din Suedia. Și pare că s-a distrat de minune.

Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta!, a mărturisit Simona Halep în momentul când a început colaborarea

Eroarea care s-ar putea dovedi fatală pentru Simona Halep. Unde a greșit românca

Campioana de la Roland Garros sau Wimbledon a încercat să își dea un reset la întreaga carieră, în 2022. De aceea a renunțat la echipa cu care colaborase până în acel moment. A ales să meargă pe mâna lui Patrick Mouratoglou și a echipei sale. Oamenii aleși de francez s-au ocupat de toate aspectele din jurul Simonei, iar acest lucru ar fi putut să conducă la acestă situație.

De aceeași părere este și Pam Shiver, unul din numele uriașe din tenis. Aceasta a câștigat 22 de titluri de Grand Slam, la dublu și dublu mixt, așa că părerea ei este una respectată. Avertimsentul legendarei jucătoare din America vine în condițiile scandalului provocat de Simona Halep.

Jucători din toate turneele și de la toate nivelurile, feriți-vă să va schimbați și să renunțați la colaboratorii de încredere și la apropiații care v-au fost alături mulți ani. Este ușor să fii manipulat și controlat de oameni care se pricep la manipulare, este mesajul lui Shiver

Urmăriți Playsport.ro și pe