Bătaie după FC Argeș – FCSB. Florin Tănase a fost lovit la vestiare: „Unii sunt limitați!” Roș-albaștrii au făcut plângere la poliție

Robert Zanfir 20.03.2022, 23:21
Bătaie după FC Argeș – FCSB. Florin Tănase a fost lovit la vestiare: „Unii sunt limitați!” Roș-albaștrii au făcut plângere la poliție

Florin Tănase a fost dușmanul numărul 1 la Pitești. Căpitanul FCSB a marcat o dublă și a ieșit de pe teren în conflict cu suporterii gazdelor. În drum spre vestiare, căpitanul lui Gigi Becali a avut și o altercație cu unul dintre oamenii gazdelor.

FCSB și-a luat revanșa cu FC Argeș, după o victorie dramatică. Toni Petrea și compania au câștigat dramatic, 3-2, și au ajuns la cinci pași în urma liderului CFR Cluj. Florin Tănase a fost cel mai vânat om al oaspeților. După meci i-a acuzat de răutate pe rivali.

Florin Tănase, în centrul scandalului după FC Argeș – FCSB

Schimbat în minutul 84, Florin Tănase a plecat nervos spre vestiare. A acuzat jocul la intimidare al gazdelor. Ionuț Șerban chiar a fost eliminat, după ce l-a lovit peste față pe mijlocașul FCSB.

În drum spre vestiare, Tănase a fost luat în primire de unul dintre oamenii din staff-ul lui Prepeliță, după cum susține jucătorul. Conform TelekomSport, căpitanul FCSB a acuzat că a fost lovit de preparatorul fizic George Neagu. Sursa citată notează că cei doi au dat declaraţii poliţiştilor prezenţi la stadion.

„Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează. Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat.

După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat.

Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault… Nu inţeleg”, a spus Florin Tănase.

FC Argeș – FCSB 2-3. ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Greab – Joao Miguel, Turda, Dobrosavlevici – Tofan, I. Șerban, Raynov, D. Dumitrașcu – Ișfan, G. Ganea, Cr. Tănase
Rezerve: Micle – C. Moisie, Viana, Boldor, N. Mușat, Honciu, Palic, Said, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Ad. Șut, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: Nicolae Dobrin – Trivale (Piteşti)
Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)

Probabil arbitrul trebuia să gestioneze altfel, îmi dădeau peste picioare… A fost așa o răutate, nu îi înțeleg.
Florin Tănase