Bătaie între jucători, la club din Liga 1! Un jucător a vrut să intre în grevă, unii colegi s-au opus cu forța!

Olteanu Ștefan 20.04.2021, 11:15
Bătaie între jucători, la club din Liga 1! Un jucător a vrut să intre în grevă, unii colegi s-au opus cu forța!

Vestiarul unui club din Liga 1 stă pe un butoi de pulbere. Este vorba de Poli Iași, formație care se confruntă cu mai multe probleme serioase. În primul rând, situația sportivă nu este tocmai roz și echipa este pe penultima poziție din play-out. Mai mult, ieșenii au probleme financiare și nu sunt plătiți de luni de zile, lucru care a condus și la o grevă a fotbaliștilor. Însă, ultima informație sosită de la Iași anunță o bătaie la propriu între fotbaliștii Andrei Cristea și Uros Djuranovic.

Bătaie între jucători, la club din Liga 1! Un jucător a vrut să intre în grevă, unii colegi s-au opus cu forța!

Situație tensionată la Poli Iași, club din Liga 1 care este lovit din toate direcțiile. Ieșenii se zbat pe ultimele locuri din play-out-ul Ligii 1, cu doar 14 puncte. Echipa și-a mai revenit din punct de vedere sportiv odată cu venirea italianului Nicolo Napoli pe banca tehnică. În ultimele 5 etape, Poli Iași a obținut 3 victorii, un egal și a încasat o înfrângere. Cu toate acestea, handicapul de puncte a fost prea mare și echipa este în continuare pe loc retrogradabil.
Situația e dramatică și din punct de vedere financiar. Jucătorii sunt neplătiți și acest lucru a dus la o grevă recentă în vestiarul lui Poli Iași. Inclusiv Nicolo Napoli a confirmat faptul că jucătorii sunt în continuare nemulțumiți de faptul că nu și-au mai văzut salariile.
Ultimele vești venite de la Iași sunt la fel de triste. Andrei Cristea și Uros Djuranovic s-ar fi bătut după duelul cu FC Argeș din prima etapă a play-out-ului.

De la ce a pornit totul

Potrivit ProSport, tensiunile ar fi plecat de la nemulțumirile lui Uros Duranovic. Atacantul muntenegrean de 27 de ani este foarte nemulțumit de instabilitatea financiară de la club și el ar fi încercat să provoace o grevă după meciul cu Hermannstadt, din 12 aprilie, când Poli Iași s-a impus cu 1-0. Mai mult, la acel meci ar fi avut și un schimb de replici cu Nicolo Napoli. Antrenorul italian l-a schimbat în minutul 70, la doar câteva minute după ce a ratat un penalty. În locul său a fost trimis pe teren Andrei Cristea.
Adevăratul scandal a izbucnit, însă, după prima etapă din play-out. Imediat după remiza cu FC Argeș, scor 0-0, Djuranovic ar fi încercat să provoace o nouă grevă în vestiar. Andrei Cristea a avut o cu totul altă opinie și cei doi fotbaliști s-ar fi luat la bătaie, conform sursei citate.

Andrei Cristea, bătaie cu Uros Djuranovic la Poli Iași?
Andrei Cristea, bătaie cu Uros Djuranovic la Poli Iași?

Andrei Cristea: „Avem nevoie de liniște la echipă. Jucătorii străini trebuie să respecte România!”

Veteranul de 36 de ani din atacul lui Poli Iași a oferit o primă reacție după cele întâmplate. Andrei Cristea nu a confirmat, dar nici infirmat incidentul:

Nu vreau să comentez nimic pentru că avem nevoie de liniște la echipă pentru a ne salva. Tot ce spun este că jucătorii străini trebuie să respecte Iașiul și România!”, a spus Cristea, potrivit sursei menționate.

Urmăriți Playsport.ro și pe