Bătaie mare pe românul de la Juve! Mourinho are concurență serioasă: 3 echipe din Premier League luptă pentru semnătura lui Drăgușin!

Marian Cărăvan / 22.02.2021, 14:45
Bătaie mare pe românul de la Juve! Mourinho are concurență serioasă: 3 echipe din Premier League luptă pentru semnătura lui Drăgușin!

Radu Drăgușin este unul dintre tinerii fotbaliști români care au atras atenția granzilor Europei. A debutat deja la Juventus, chiar direct în grupele UEFA Champions League. Acum e bătaie mare pe românul de la Juve! Îl vrea și marele Jose Mourinho, însă are concurență serioasă. Trei echipe din Premier League luptă pentru semnătura lui Drăgușin!

Bătaie mare pe românul de la Juve! Trei echipe din Premier League luptă pentru semnătura lui Drăgușin!

După ce a debutat la Juventus, Radu Drăgușin a atras atenția asupra sa. Fundașul central de 19 ani al celor de la Juventus este vânat de mai multe echipe de pe Bătrânul Continent. E bătaie mare pe românul de la Juve! De Radu Drăgușin s-a interesat chiar Jose Mourinho, managerul celor de la Tottenham Hotspur.

Tottenham şi Mourinho fac un joc de aşteptare, dar sunt gata să-l transfere. Nord londonezii vor să-i asigure deja un pre contract, mai ales că Mourinho este un mare fan al jucătorului. Totuşi, discuţiile nu ar fi fost iniţiate pentru că Mourinho nu mai e sigur de postul său”, scrie Marseille News.

Jose Mourinho are însă concurență serioasă. Trei echipe din Premier League luptă pentru semnătura lui Drăgușin. Bătaie mare pe românul de la Juve! Presa din Italia a anunțat interesul celor de la Tottenham și Newcastle pentru Radu Drăgușin, iar acum a apărut și o a treia echipă care îl vrea pe fotbalistul român. Conform BBC, Radu Drăgușin se află pe lista celor de la Crystal Palace, care îl monitorizează atent pe fundașul român al lui Juventus.

Ar putea rămâne însă toți cu buza umflată. Radu Drăgușin e pe punctul de a semna un nou contract cu Juventus, pe un salariu mai mare decât până acum. Actuala înțelegere expiră în vară.

Bataie mare pe romanul de la Juve!
Bataie mare pe romanul de la Juve!

Rămâne Radu Drăgușin la Juventus?

Interesul unor echipe din Premier League pentru Radu Drăgușin este văzut ca o strategie a agentului jucătorului. În fapt, ținta este prelungirea contractului cu Juventus.

Drăgusin este reprezentat de agentul Oscar Bentancourt, ai cărui clienți apar adesea în numeroase zvonuri privind transferurile, deci sunt șanse mari ca aceste informații să apară tocmai pentru a o face pe Juve să prelungească înțelegerea”, au scris cei de la Sport Witness, citați de BBC.

Radu Drăgușin a fost integralist în meciurile din Cupa Italiei cu Geno și Spal, având evoluții apreciate de presa din Peninsulă. Internaționalul român și-a făcut apriția pe teren și în finalul meciului cu Genoa, din Serie A. Radu Drăgușin a debutat la Juventus direct în grupele UEFA Champions League. S-a întâmplat pe 2 decembrie 2020, în Juventus – Dinamo Kiev 3-0.

Aflat în ultimele șase luni de contract, Radu Drăgușin s-a aflat și în vizorul formației germane RB Leipzig. Născut la data de 3 februarie 2002, Radu Drăgușin are o cotă de piață de 800.000 de euro.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI