Băută cu Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr. înainte de meciul FC U. Craiova și FC Voluntari! Au apărut primele imagini

Olteanu Ștefan / 02.12.2021, 16:05

Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr. vor fi adversari, duminică, 5 decembrie, în duelul FC U. Craiova – FC Voluntari, însă până la disputa directă au decis să iasă la o băută într-un local din București. Întâlnirea celor doi a fost surprinsă de fotoreporteri și se pare că atmosfera a fost în general una bună.

Imagini incredibile înainte de meciul FC U. Craiova – FC Voluntari. Băută cu Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. și Gabi Tamaș nu au mai ținut cont de faptul că vor fi adversari în doar câteva zile și au ieșit la o băută într-un restaurant din București.
FC U. Craiova și FC Voluntari se vor duela în runda cu numărul 18 din Liga I, duminică, 5 decembrie, de la ora 16:00. Meciul va avea loc la Craiova, însă întâlnirea dintre finanțatorul FC U. și fundașul lui FC Voluntari a avut loc în Capitală.
De menționat este faptul că alături de cei doi s-au aflat și alți prieteni, iar la masa acestora s-a dat o adevărată petrecere.
Potrivit SpyNews, Tamaș și Mititelu Jr. au consumat mai multe băuturi, iar spre finalul discuției, finanțatorul FC U. ar fi renunțat la pahar pentru a trece la băutul din sticlă.

Aceștia nu au fost surprinși singuri, ci alături de prieteni la un restaurant din București, acolo unde au ales să petreacă înaintea meciului care va avea loc pe 5 decembrie între Universitatea Craiova și Voluntari.

Ei bine, iată că mai întâi Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr. alături de prietenii lor și-au comandat ceva de băut cu care au dat și câteva shot-uri, cel mai probabil în cinstea meciului ce va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni.

După acest moment surprins de paparazzi, Adrian Mititelu Jr. începe să gesticuleze, asta în timp ce ceilalți bărbați, inclusiv Gabi Tamaș, sunt atenți la ceea ce vrea să exprime.

Se pare că Gabi Tamaș chiar a izbucnit la un moment dat, făcând un gest obscen de față cu toți ceilalți, asta în timp ce se afla în picioare”, a scris publicația Spy News.

FC U. Craiova, fără victorie în ultimele 4 etape

FC U. Craiova și FC Voluntari sunt în situații diametral opuse înaintea meciului direct. Echipa ilfoveană este surpriza actualului sezon și în prezent ocupă locul 3 în clasament, cu 29 de puncte după 17 etape.
În schimb, FC U. Craiova este pe locul 14, cu 15 puncte, fiind în clasament doar peste Dinamo și Clinceni.

În partida tur, FC Voluntari s-a impus în fața celor de la FC U. Craiova cu 2-1.

La duelul de duminică după-amiază, Adrian Mititelu Jr. nu va putea asista din tribune. Finanțatorul FC U. a fost suspendat pentru un an după incidentele petrecute la meciul jucat cu Rapid, iar sancțiunea primită a intrat în vigoare.