Bayern Munchen a reușit, deja, scorul anului. VIDEO

Dragos Stefanescu 26.08.2021, 09:24
Bayern Munchen a reușit, deja, scorul anului. VIDEO

Bayern Munchen a început noul sezon în stil de mare campioană. Bavarezii au câștigat Supercupa Germaniei în fața rivalei Borussia Dortmund în primul meci al sezonului. După victoria în fața lui FC Koln din prima etapă, Bayern Munchen a reușit deja, scorul anului.

Bayern Munchen a reușit scorul anului

Bayern Munchen a început noul sezon în forță. În primul meci al sezonului Bayern Munchen a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 3-1 și a câștigat Supercupa Germaniei. În prima etapă din Bundesliga, bavarezii i-au întâlnit pe cei de la FC Koln. După un meci spectaculos, elevii lui Julian Nagelsmann au obținut victoria cu scorul de 3-2.

Pentru Bayern Munchen primul tur din Cupa Germaniei a fost un adevărat galop de sănătate. Bavarezii i-au întâlnit pe cei de la Bremer SV. Cum era de așteptat, modesta echipă din Bremen nu a avut nicio șansă în fața campioanei Bayern Munchen.

Primul gol al bavarezilor a venit după 8 minute de joc. Choupo-Moting s-a distrat cu defensiva gazdelor și a marcat. Camerunezul a reușit să marcheze 3 goluri în prima repriză. În partea a doua a meciului cei de la Bremer au cedat fizic și au ăncasat o serie incredibilă de goluri. În cele 45 de minute ale reprizei secunde, cei de la Bayern Munchen au înscris nu mai puțin de șapte goluri. Patru dintre goluri au fost marcate de bavarezi chiar în ultimele zece minute ale partidei. Choupo-Moting a mai reușit să marcheze încă un gol, marcând astfel 4 goluri în acest meci. Astfel partida s-a încheiat cu scorul neverosimil de 12-0 pentru echipa lui Julian Nagelsmann.

În partida de la Bremen, bavarezii au reușit cel de al doilea scor din istoria echipei din Munchen. Până acum, în istoria sa, Bayern a învins doar o singură dată la un scor mai mare. În 1997, tot în Cupa Germaniei, bavarezii i-au învins pe cei de la DJK Waldberg cu scorul de 16-1.

Bayern Munchen transferă de la rivali

Bayern Munchen încearcă să facă ultimele mutări pe piața transferurilor. Unul dintre jucătorii doriți de Julian Nagelsmann este chiar fostul său eleve de la RB Leipzig, mijlocaşul austriac Marcel Sabitzer.

Conform presei germane, Sabitzer este hotărît să semneze cu Bayern Munchen. Austriacul a ales gruparea bavareză în detrimentul ofertelor de la AS Roma sau AC Milan, care și-au manifestat interesul pentru el. Singurul impediment este suma de 40 de milioane de euro cerută de Lepzig pentru jucătorul austriac. Bayern Munchen dorește să nu de mai mult de 18-20 de milioane de euro pentru mijlocașul austriac.

Sabitzer a evoluat pentru RB Lepizig în 227 de meciuri, reușind să marcheze 52 de goluri şi să ofere 42 de pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe