Becali a început să râdă în direct când a auzit că Sali poate ajunge în MLS și l-a botezat „Saligny”. Ce a făcut în direct. Exclusiv

Alex Matei 18.09.2023, 21:57
Becali a început să râdă în direct când a auzit că Sali poate ajunge în MLS și l-a botezat „Saligny”. Ce a făcut în direct. Exclusiv

Gigi Becali nu e impresionat de potențialul transfer al lui Enes Sali în MLS.

Becali a răs când a aflat că mijlocașul Farului e dorit de FC Dallas. E aceeași echipă care i-a vrut pe Ianis și Florinel Coman în trecut. Becali a mai negociat pentru „Mbappe” și cu Orlando, care propunea 7 milioane de euro în schimbul său. Afacerea a căzut după ce Gigi a cerut mai mulți bani.

Becali a glumit pe seama numelui lui Sali, poreclindu-l „Saligny”, aluzie la inginerul care a ridicat podul de la Cernavodă, în apropiere de Constanța.

„Ce Sali, mă? Nu mă bag să vorbesc de Sali în America. Unde-l vinde Gică pe Sali? Nu mă puneți să vorbesc, să intru în conflict cu lumea. Mă interesează pe mine de Saligny? (râde) E arhitect mare Saligny! Poate merge pe podul de la Cernavodă până în America!”, a spus Becali în direct la PlaySport Live.

I-a vrut pe Mazilu și Borza, nu și pe Sali

Becali a încercat în această vară transferurile lui Adrian Mazilu și Andrei Borza, dar nu s-a interesat de Sali. Deși puștiul de origine turcă a atras atenția de când avea doar 15 ani, fiind chiar convocat la naționala mare, Becali n-a reacționat.

Progresul lui Sali a fost pus pe hold timp de un an, apoi Hagi i-a oferit din nou timp de joc și un rol tot mai important în echipă. Relația „Regelului” cu puștiul acum în vârstă de 17 ani a avut însă de suferit în urma acuzațiilor frontale ale tatălui fotbalistului de după returul cu Sheriff, pierdut cu 3-0 de Farul. Atunci, Sali Senior s-a plâns în presă că mijlocașul e bulversat pentru că nu e folosit mai mult.

„Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit”, a strigat Engi Sali la tribuna oficială a stadionului din Tiraspol.

Urmăriți Playsport.ro și pe