Becali, acuzații incredibile dinspre CFR Cluj: „Cred că au avut un bonus de la Gigi!” Ce l-a uimit pe atacantul lui Dan Petrescu

Robert Zanfir / 24.05.2022, 23:01
Becali, acuzații incredibile dinspre CFR Cluj: „Cred că au avut un bonus de la Gigi!” Ce l-a uimit pe atacantul lui Dan Petrescu

Gabriel Debeljuh (25 de ani) lansează o temă de discuții care i-ar putea provoca probleme lui Gigi Becali. Atacantul lui Dan Petrescu spune că a „simțit” că Universitatea Craiova ar fi fost extra-motivată în meciul direct cu CFR, din penultima etapă a play-off-ului. A fost partida care a trimis la Cluj al cincilea titlu consecutiv.

Gigi Becali nu are parte de liniște nici după terminarea campionatului. Patronul FCSB este convins că rivalii de la CFR Cluj au fost ajutați pe linie politică. Mai mult, omul de afaceri l-a acuzat pe finul Florentin Pandele, despre care a spus că ar fi făcut jocul ardelenilor. FC Voluntari a remizat surprinzător, 2-2, cu FCSB și a deschis calea ardelenilor spre al optulea titlu din palmares.

Gabriel Debeljuh, declarații incredibile: „La cât a fost de motivată Universitatea Craiova, cred că a avut bonus de la Gigi”

Gabriel Debeljuh a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei. Atacantul a marcat 14 goluri, din care 5 în sezonul de play-off. Totul, deși nu a fost mereu titular și chiar a avut un conflict cu Dan Petrescu.

„Toți credeam că vom juca cu FCSB pentru titlu, în ultima etapă, dar FC Voluntari a făcut un miracol. N-a fost ușor nici cu Craiova. La cât au fost de motivați cred că au avut un bonus de la Gigi. Erau foarte motivați.

Ca echipă, da (n.r. am fost mai buni). Individual, nu știu. Au jucători tineri, foarte buni, dar noi avem experiență și lot puternic și asta s-a văzut. Cred că și Craiova are lot bun, cu Reghe echipa arată bine, dar la final s-a văzut experiența”, a declarat Debeljuh pentru ProSport.

Demiterea lui Edi Iordănescu, greșeala lui Gigi Becali

„Când câștigi 5 campionate la rând se vede asta. Plus că se vede munca lui Petrescu. Cred că și FCSB era mai puternică dacă rămânea Iordănescu. Când a plecat eram sigur, 100% că nu vor câștiga ei titlul. Era un antrenor foarte bun.

Mister m-a motivat. Am fost mai mulți atacanți, dar am fost stimulat să joc și să mă antrenez. M-am antrenat mult individual, am rămas după antrenamente și am lucrat foarte mult la finalizare”, a mai declarat Gabriel Debeljuh.

Am avut oferte de 4 milioane de euro, dat mai am doi ani de contract. Plec doar dacă mă dau afară. Vreau să rămân la CFR, mă simt bine acolo. Nu decid numai eu, împreună cu conducerea vrem să aducem jucători, opt sau nouă. Am dat o listă pentru jucători, acum trebuie să încercăm să îi luăm.

Avem pregătire în Austria, patru meciuri amicale și apoi să ne pregătim pentru Europa. Eu spun că doar o minune ne duce în grupele Champions League și jumătate de minune dacă ajungem în grupele Europa League,
Dan Petrescu, la Digi Sport.