Becali, anunț major despre viitorul lui Florinel Coman: „Cine-mi dă banii ăștia, îl ia”. Clauza de care nu s-a știut nimic până acum

Alex Matei 22.05.2023, 13:38

Florinel Coman și-a prelungit contractul cu FCSB pe încă 5 ani. Câștigă în fiecare lună nu mai puțin de 30 000 de euro.

Atacantul de 25 de ani a fost de acord să continue cu FCSB pe o perioadă lungă doar în schimbul unei clauze pe care Becali a acceptat-o. „Mbappe” i-a cerut patronului să-l lase să plece pentru 5 milioane de euro, iar Becali a acceptat.

„Nu știu eu de oferta lui Coman, nu știu de Sporting. Poate să se ducă și în Honolulu. Are clauză 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, a fost condiția lui, a vrut să-i pun clauză mai mică. La orice echipă dă 5 milioane poate să meargă. A plecat Coman, varză, praf ne-am făcut. Mai suntem noi echipă fără el? Nu mai, gata”, a spus Becali.

Coman, transfer de 3 milioane

Florinel Coman a venit la FCSB în 2017. Hagi a primit în schimbul fotbalistului 3 milioane de euro. Coman a părăsit Constanța chiar după primul titlu câștigat de clubul „Regelui”. La fel ca acum, și atunci Viitorul s-a luptat tot cu FCSB pentru campionat.

Atunci când l-a transferat, Becali i-a pus lui „Mbappe” o clauză de reziliere uriașă, în valoare de 100 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe