Becali are un nou favorit: ”E un fenomen! Messi, Ronaldo, un geniu. E ca Hagi!” La începutul pandemie nu-l știa nimeni!

Sorin Chiriac 01.01.2021, 11:47
Becali are un nou favorit: ”E un fenomen! Messi, Ronaldo, un geniu. E ca Hagi!” La începutul pandemie nu-l știa nimeni!

Gigi Becali are, din acest an, un nou favorit. După Tănase, Coman, Moruțan sau Man, patronul FCSB și-a ales un alt preferat. Puștiul Octavian Popescu, ”furat” celor de la Craiova, e noua perlă a roș-albaștrilor! Iar Becali nu se ferește să folosească cuvinte mari. Și îl elogiază pe mijlocașul ofensiv care nu a împlinit încă 18 ani.

Gigi: ”E un fenomen! Messi, Ronaldo, un geniu. E ca Hagi!”

Milionarul este convins că a dat lovitura cu jucătorul pe care nu a dat nici măcar un euro! Puștiul Octavian Popescu, venit de la Craiova după ce i-a expirat contractul, l-a impresionat pe Becali. I-au trebuit doar câteva apariții pentru ca patronul să-l evalueze deja la mai mulți bani decât pe Man, Coman sau Moruțan, foștii săi favoriți.

Puștiul de 17 ani e ‘fenomen’ și se compară, în viziunea lui Gigi, cu fotbaliști ca Messi sau Cristiano Ronaldo.

„Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, și sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu? Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepție, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Așa zic eu. Și Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este așa!”, a spus Becali sport.ro.

Nu doar Becali îl ridică în slăvi pe Popescu. De-a lungul timpului, tânărul jucător a fost lăudat și de alți oameni cu greutate din fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir, despre Popescu:

E cel mai mare talent din ultimii 25-30 de ani. Atâta i-aș fi pus și eu clauză, tot 100 de milioane de euro

Cornel Dinu, despre Popescu:

Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior.

Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul « Beatles»

Octavian Popescu, 17 ani, are 11 meciuri la prima echipă a FCSB-ului. Popescu a dat 3 pase de gol și a obținut două lovituri de la 11 metri.

Urmăriți Playsport.ro și pe