Becali râde de Rapid înaintea meciului cu CFR: „Să bată șinele de tren!” Se ia de Șucu din nou: „Au plecat capul pentru sultan”

Cristian Stan 25.09.2023, 13:29
Becali râde de Rapid înaintea meciului cu CFR: „Să bată șinele de tren!” Se ia de Șucu din nou: „Au plecat capul pentru sultan”

Ziua de luni programează în Superliga un singur meci, derby-ul dintre Rapid București și CFR Cluj.

Cele două formații sunt contracandidatele FCSB-ului în lupta la titlu, prin urmare Gigi Becali nu a ratat șansa de a face unele precizări în privința confruntării din Capitală.

Becali, acuzații grave la adresa Rapidului

FCSB a reușit o nouă victorie în prima ligă a României, 5-2 la Sepsi, una care o distanțează la 6 puncte în fața ocupantei locului secund, CFR Cluj, și la 10 în fața celor de la Rapid. Cele două formații au șansa de a mai recupera din ecart în această seară, una în care este programat meciul direct din Giulești.

Rezultatul îl interesează și pe patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, cel care a transmis că își dorește ca cele trei puncte să meargă în contul formației de sub Podul Grant, una pe care nu a putut rata, încă o dată, șansa de a o ironiza.

Să bată șinele de tren. Așa le zice. E jigire? E mândria lor de la imn. Vreau să bată Rapidul. Așa vreau. Pentru că Rapidul nu mai contează deja. Au 5 jucători lipsă? Să vedem.” a spus Gigi Becali, în cursul acestei dimineți.

Totodată, omul de afaceri se declară interesat și de modul în care CFR se va prezenta în această deplasare, însă consideră că aceasta va avea de tras pentru un rezultat pozitiv, deoarece arbitrajul va fi unul părtinitor.

Acum o să-i vedem și pe CFR. Vedem valoarea lor. Ba au fost buni, ba slabi, nu știam care sunt, de fapt. Acum îi vedem. Arbitrajul o să-l aibă bun Rapidul, e prieten Șucu cu ei. Rapid e cu ei, cu FRF, a votat ca ei, a plecat capul pentru sultan, are arbitraje bune. Să vedem ce-o să fie. ”, a mai punctat Becali.

În ciuda faptului că este fanul formației pregătite de Cristiano Bergodi în acest derby, nici un egal nu l-ar deranja pe latifundiar, deoarece FCSB ar ieși în avantaj în clasament.

Chiar și un egal e bun. Scăpăm definitiv de șinele de tren. Avem puncte avans deja, și înjumătățite sunt 5. Trebuie să fii prea puternic ca să revii, dar noi îi batem și în meciurile directe. Am avut 10 victorii în 10 meciuri. La Arad și cu Hermannstadt sunt tot victorii. Arbitrii ne-au luat punctele, dacă nu erau ei aveam 10 din 10. Și CFR avea -3 puncte, că a avut Petrolul două penalty-uri etapa trecută. Lasă că le face Domnul pe toate!”, a concluzionat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe