Becali râde de Rapid: “Vor să ia titlul cu jucători dați afară de mine? N-o să-l ia!”

Ioan Valentin Oprea 01.06.2023, 13:51
Becali râde de Rapid: “Vor să ia titlul cu jucători dați afară de mine? N-o să-l ia!”

Rapidul a anunţat că e gata să pună la bătaie trei milioane şi jumătate de euro pentru campania de achiziţii, dar Gigi Becali nici nu-i ia în seamă pe alb-vişinii în lupta pentru titlu. Omul cu banii de la FCSB îl ia peste picior pe Dan Şucu, după ce trupa din Giuleşti a semnat cu Răzvan Oaidă.

La scurt timp după eşecul suferit în partida cu Farul Constanţa, Gigi Becali a făcut curăţenie în lotul lui Elias Charalambous. Deşi initial nu a dorit să îl lase liber pe Răzvan Oaidă, latifundiarul din Pipera a decis, până la urmă, să-i dea drumul fotbalistului în vârstă de 25 de ani. Oaidă nu a stat mult timp fără echipă, fiind înregimentat rapid de Adi Mutu la Rapid.

Rapid vrea să câştige titlul cu jucătorii pe care îi dau eu afară? Rapid nu va lua titlul. Pentru asta, trebuie să dai unu-două milioane pe un jucător”, a explicat, cu zâmbetul pe buze, Gigi Becali.

Iulian Cristea se află şi el pe radarul Rapidului

Oaidă nu este singurul jucător intrat în atenţia grupării de sub Podul Grant. După ce a fost pus pe liber de Becali, fundaşul central Iulian Cristea s-ar număra, la rândul său, printre priorităţile alb-vişiniilor din această perioadă de mercato.

Apărătorul de 28 de ani nu duce lipsă de oferte, Adrian Mititelu arătându-se, de asemenea, interesat să obţină semnătura sa. Nu este exclus ca şi Farul să participe la negocieri pentru a-l aconta pe Cristea.

Becali se teme de CSU Craiova

Chestionat în legătură cu echipele cu care se va lupta FCSB pentru câştigarea campionatului în următoarea ediţie a Superligii, Becali le-a nominalizat pe CSU Craiova şi Farul Constanţa. Latifundiarul din Pipera a lăudat lotul pe care îl are la dispoziţie Eugen Neagoe la gruparea din Bănie şi crede că „juveţii” sunt principalii contracandidaţi în lupta pentru locul întâi. Patronul de la FCSB nu o exclude complet din cursa spre trofeu nici pe CFR Cluj.

Singura echipă de care mi-e teamă la anul este Farul. De fapt nu, ordinea este Craiova şi apoi Farul. Nu se ştie, dacă CFR se califică în cupele europene şi ia 7-8 milioane, va fi altceva”, a adăugat Becali, într-o conferinţă ad-hoc susţinută în faţa Palatului de pe Aleea Alexandru.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe