Becali, război total cu Istvan Kovacs după UTA – FCSB: „E ungur periculos, frate-su a țipat de la VAR că e penalty”. Scenariu șoc: „Am auzit că are apartament de la Mureșan”

Alex Matei 29.08.2023, 13:59
Becali, război total cu Istvan Kovacs după UTA – FCSB: „E ungur periculos, frate-su a țipat de la VAR că e penalty”. Scenariu șoc: „Am auzit că are apartament de la Mureșan”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Istavan Kovacs nici a doua zi după înfrângerea 1-2, cu UTA. Fratele centralului care face senzație în Champions League a fost în camera VAR a meciului de la Arad.

Szabolcs Kovacs a fost cel care i-a spus centralului George Găman despre un presupus henț la Pantea. Arbitrul jocului UTA – FCSB a revăzut faza și a dictat penalty pentru arădeni.

La o zi după jocul de la Arad, Becali insinuează jocuri de culise și dezvăluie o presupusă legătură între frații Kovacs și CFR Cluj.

Dezvăluiri incredibile făcute de Becali

Totodată, patronul FCSB a spus direct că Istvan Kovacs ar avea un apartament cumpărat de la Iuliu Mureșan, fost președinte al clujenilor.

Mai are ceva nepoți, să mă țină în lovituri d-astea? E arbitru mare, la mine când arbitrează greșește. Nu mai e mare cu mine. De unde l-a scos pe frate-su? Din căciulă? Cum să mai iei campionate după asta? Au probleme cu mine pentru că eu mă lupt cu CFR.

El are apartament luat de la firma lui Mureșan. Trebuie să vadă Comisia de Integritate cu ce bani a luat el apartamentul ăla. Cum să joc fotbal dacă dai 11 metri și eliminare, așa cum s-a dat? Nu le convenea dacă se duce FCSB în față. Nu se mai uita lumea la fobtal… Pe cine să vadă? Rapid și CFR? Văd ăia 3 000 la Rapid, ăia din Giulești. Dinamo ce să facă, săraca? La ei se mai uită lumea prin țară. Craiova e în Oltenia, acolo. Găman n-ar fi dat, dar ăla din VAR țipa, urla. De frică, e fratele lui Istvan, e ungur periculos, trebuie să dăm. Îți dai seama ce mizerii? Dacă nu vezi că o atinge cu mâna, de ce dai? Faceți-i arbitri pe toți ai lui Kovacs, gata, să-l bată pe Becali, a spus patronul FCSB.

Atacat dur de Gigi Becali, Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA  la returul playoff-ului Champions League. Arbitrul român va conduce partida Copenhaga – Rakow, scor 1-0 pentru danezi în tur.

Urmăriți Playsport.ro și pe