Becali se contrazice singur, de la o zi, la alta. Ieri voia să îl dea afară, azi își pune speranțele în el

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.07.2022, 08:24
Becali se contrazice singur, de la o zi, la alta. Ieri voia să îl dea afară, azi își pune speranțele în el

Gigi Becali a revenit foarte rapid, în stilul caracteristic, la sentimente mai bune față de Florinel Coman. Dacă după meciul tur cu Saburtalo Tbilisi a zis că fostul său jucător favorit „nu mai știe să dea în minge”, acum patronul FCSB-ului a explicat că este doar o chestiune de timp până când „Mbappe” va reveni la forma care l-a făcut pe Becali să ceară zeci de milioane de euro în schimbul său.

Gigi Becali s-a răzgândit foarte rapid în privința lui Florinel Coman: „Va străluci”

Finanțatorul vicecampioanei României este de părere că Florinel Coman a arătat totuși un fotbal ceva mai de calitate în meciul cu Rapid de duminică. De asemenea, Becali a apreciat că jucătorul pe care a plătit 3 milioane de euro în vara anului 2017 are nevoie doar de câteva reușite pentru a-și recăpăta încrederea. Iar din acel moment va da din nou un randament bun și îl va ajuta pe patron să își recupereze banii investiți în transferul său.

Eu cred că voi recupera suma de transfer pentru Coman. În ultimul meci, cu Rapid, a fost parcă o idee mai strălucit. Lui îi trebuie un declic. Iar de atunci va străluci, eu așa zic. Ei fac niște teste, de viteză, de putere. Coman este primul, iar după el e distanță mare. E vorba de calitate fizică, de construcția mușchilor”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Ce a spus patronul de la FCSB despre „Mbappe” după meciul din Georgia

După înfrângerea cu Saburtalo, Becali a fost extrem de supărat și și-a criticat în termeni duri aproape toți jucătorii. Despre Florinel Coman a spus că „a uitat fotbalul” și că „nu mai poate să dribleze pe nimeni”. De asemenea, omul de afaceri și-a manifestat dezamăgirea legată de faptul că nu va mai putea să își amelioreze investiția de 3 milioane de euro făcută în 2017.

Coman, am dat trei milioane pe el. Nu mai poate să dribleze pe nimeni, dă mingea la adversar. Mă și minunez. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Uită-te la Coman! Dă, bă, gol de acolo! El a vrut să dea cu călcâiul. El nu mai știe să dea în minge”, a spus Becali vinerea trecut, conform Digi Sport.

De asemenea, anterior, în cadrul unei intervenții la Pro Arena, patronul FCSB-ului a criticat și modul în care se prezintă Coman din punct de vedere fizic: „Coman credeam că e ‘bombă’, că o să-și revină. Coman nu mai știe, nu mai are viteză de reacție! A avut două ocazii să marcheze gol, n-a dat. Sunt lucruri pe care nu pot să le explic”.

CITEȘTE ȘI Cum au bătut palma Gigi Becali și Nicolae Dică. La marginea drumului s-a decis tot. Afacere de sute de mii de euro între cei doi