Becali se înscrie în DDB? „De ce nu m-ați contactat până acum?”

Marian Cărăvan / 18.02.2021, 22:21
Becali se înscrie în DDB? „De ce nu m-ați contactat până acum?”

Programul DDB, prin care suporterii încearcă să o salveze pe Dinamo, are tot mai mulți adepți. Suporteri fideli ai echipei din Ștefan cel Mare sau chiar oameni importanți din fotbalul românesc și internațional devin membri DDB. Supriza vine de-abia acum. Becali se înscrie în DDB?

Becali se înscrie în DDB? „De ce nu m-ați contactat până acum?”

Programului DDB i s-ar putea alătura încă un personaj din fotbalul românesc. Fostul impresar Victor Becali ar putea deveni membru DDB și să contribuie și el la strângerea de fonduri inițiată de suporteri. Cum s-a ajuns în această situație?

Liderii programului DDB fac lobby peste tot pe unde au posibilitatea. Unul dintre aceștia, Robert Thomas, a avut un schimb de replici în direct la TV. Reprezentantul fanilor a profitat de oportunitate și i-a lansat provocarea chiar fostului impresar Victor Becali. Dialogul dintre cei doi a avut loc în direct, la Metropola TV.

De ce nu vă înscrieți și dumneavoastră? (n.r. – în programul DDB)”, a întrebat Robert Thomas.

Victor Becali nu a stat pe gânduri și i-a dat imediat un răspuns liderului DDB: „Hai că o să discutăm. De ce nu m-ați contactat până acum?”.

Victor Becali se inscrie in DDB?
Victor Becali se inscrie in DDB?

Ioan Andone a devenit joi membru DDB Elite

Ioan Andone a devenit de joi, 18 februarie, membru DDB Elite. El cotizează 1948 de euro anual pentru salvarea echipei ale cărei culori le-a apărat cândva. Ultrașii au salutat cu entuziasm gestul „Fălcosului”.

IOAN ANDONE, BUN VENIT în ProgramDDB! Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an. Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu”, au scris pe Facebook cei din peluza Cătălin Hîldan.

Prin programul socios DDB se încearcă salvarea echipei. Suporterii cotizează, iar banii strânși sunt direcționați către club pentru achitarea restanțelor financiare către terți, ori plata lefurilor jucătorilor, antrenorilor sau angajaților.

14.203 de membri numără joi, 18 februarie, la ora 22:00, programul DDB.