Bergodi, adevărul despre plecarea de la Craiova: ”Era mereu nemulțumit!”. Cine l-a făcut să plece și ce regret are

Catinca Giosanu 25.01.2021, 19:18
Bergodi, adevărul despre plecarea de la Craiova: ”Era mereu nemulțumit!”. Cine l-a făcut să plece și ce regret are

Cristiano Bergodi a spus adevărul despre plecarea sa de la FC Universitatea Craiova. Cine este cel care l-a făcut să plece și ce regret are italianul?

Bergodi, adevărul despre plecarea de la Craiova

La două luni şi jumătate de la despărţirea de Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Craiova. Antrenorul italian a dat vina pe conducerea clubului pentru retragerea din Bănie.

Pentru cei care nu știu, italianul și-a anunțat demisia la finalul meciul pierdut în fața Chindiei Târgoviște. Controversata partidă a avut loc la începutul lunii noiembrie. Fostul antrenor al echipei U Craiova a dus-o pe formaţia din Bănie aproape de titlu. Cu toate acestea, el i-a părăsit pe olteni din cauză că cei din concuderea clubului erau în permanenţă nemulţumiti de câte ceva. Cel puțin, asta susține antrenorul de origine italiană.

Adevăratul motiv al plecării lui Cristiano Bergodi de la CS Universitatea Craiova

Cristioano Bergodi susține că patronul Mihai Rotaru îi căuta mereu nod în papură, în ciuda parcursului bun al alb-albaştrilor.

Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulţumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacţie”, a explicat Cristiano Bergodi pentru tuttomercatowebb.com.

Cristiano Bergodi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Craiova
Cristiano Bergodi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Craiova

Bergodi, despre Pigliacelli: ”Este puternic și tare pe picior”

În interviul pe care l-a oferit pentru presa din țara sa, Cristioano Bergodi a vorbit, printre altele, și despre sportivul Mirko Pigliacelli. Acest fotbalist italian evoluează în prezent pe postul de portar la Universitatea Craiova.

Antrenorul care a dus-o pe formaţia din Bănie aproape de titlu consideră că nici meritele lui Pigliacelli nu sunt recunoscute de oficialii de la Craiova.

În fiecare an se discută că vine un alt portar în locul său la Craiova şi în cele din urmă apără tot el. Pigliacelli este un portar care joacă mereu la Craiova, este puternic și bun la jocul de picior. Ar putea reveni să joace în Italia, dar se simte bine şi acolo. Este cu siguranță cel mai bun portar din România, unul dintre cei mai buni jucători în general” a declarat Cristiano Bergodi despre compatriotul său.

În ceea ce privește cariera sa, Cristioano Bergodi a precizat că se vede antrenând tot în România. În cazul în care nu va reuși să obțină un post în țara noastră, fostul tehnician al Craiovei ia în calcul să-și continue munca în Italia.

Am fost întotdeauna bine văzut în România. Desigur, aș vrea să antrenez în Italia. De asemenea, pentru că nu sunt de modă veche, aștept experiența potrivită. Vom vedea”, a conchis fostul antrenor al echipei U Craiova.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe