Bianca Patrichi nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre Survivor: „Poate suna ciudat pentru cei de acasă”. Ce se întâmplă în Dominicană

Alex Cazacu 12.05.2023, 14:10

Fosta concurentă de la Survivor România 2023, Bianca Patrichi, a rezistat în competiție aproape patru luni de zile. În tot acest timp, fosta Faimoasă a trecut prin toate stările, însă la finele lunii aprilie, ea a fost eliminată din concurs. În cadrul unui interviu, Bianca a vorbit despre experiențele trăite în Dominicană.

Bianca Patrichi, despre experiența Survivor România 2023

În ediția din 27 aprilie, Bianca Patrichi a fost eliminată din competiția de la Pro TV. Recent, fosta concurentă a Faimoșilor a mărturisit că momentele petrecute în Republica Dominicană au făcut-o mai puternică. În cadrul unui interviu, Bianca a precizat că este foarte mândră că a reușit să reziste patru luni la Survivor, menționând că experiența a fost una nu tocmai plăcută.

La Survivor a făcut primul atac de panică din viața ei, însă acum, Bianca spune că este pregătită pentru orice. Mai mult, fosta concurentă de la Survivor le-a dezvăluit jurnaliștilor de la ciao.ro cât de grea a fost participarea la emisiunea de la Pro TV.

„A fost o experiență dificilă din toate punctele de vedere. Eram înfometați, nespălați, dormeam sub cerul liber, adrenalină, stres la trasee. Trebuia să conviețuim în aceste condiții cu niște oameni pe care nu îi cunoșteam și să încercăm să ne înțelegem unul pe altul pe cât de mult se putea.

Dar e foarte dificil să te adaptezi la toate astea și de aceea eu consider că toți cei care au rezistat în acest concurs sunt niște oameni foarte puternici. Sunt fericită ca am avut parte de aceasta experiență revelatoare, de care nu mulți oameni au parte în viață. Așadar, deși greu, a fost frumos și special”, mărturisit Bianca Patrichi, potrivit ciao.ro.

Bianca Patrichi nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre Survivor
Bianca Patrichi nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre Survivor

Bianca Patrichi: „Te gândești la mâncare foarte mult”

În cadrul aceluiași interviu, fosta Faimoasă a vorbit și despre primul atac de panică din viața ei care, după cum susține Bianca, l-a avut la Survivor. Deși momentul a fost înfricoșător și dificil, Bianca Patrichi a reușit să treacă cu bine peste și să îi transforme în ceva pozitiv. Astfel, ea a devenit mai puternică, găsindu-și forța pentru a lupta în continuare.

„Deși poate suna ciudat pentru cei de acasă, dar această experiență scoate la iveală instinctele de bază ale supraviețurii și tinzi să te gândești la mâncare foarte mult. Si să faci tot ce poți pentru a câștiga hrana mult dorită”, a adăugat Patrichi, conform sursei citate.

Acum, Bianca își dorește să-și pună gândurile în ordine și să se readapteze la viața de zi cu zi. Vedeta mai spune că are în plan câteva proiecte mari, însă o să vorbească despre acestea la momentul potrivit.

Urmăriți Playsport.ro și pe