Billel Omrani a fost luat în colimator de foștii colegi de la CFR. Cine l-a numit „Iuda” pe noul atacant al FCSB-ului

Gabriel-Alexandru Ioniță 14.09.2022, 12:34
Billel Omrani a fost luat în colimator de foștii colegi de la CFR. Cine l-a numit „Iuda” pe noul atacant al FCSB-ului

Billel Omrani a semnat cu FCSB după 6 ani petrecuți la CFR Cluj, perioadă în care a cucerit 5 tituluri de campion. Atacantul algerian născut în Franța nu a mai dorit să își prelungească înțelegerea cu formația din Gruia, care a expirat la finalul sezonului trecut.

Billel Omrani, ironizat de un fost coleg de la CFR Cluj după ce a semnat cu FCSB

El a dorit să plece în străinătate, pe un salariu mult mai mare decât cel pe care îl avea în România. Planurile sale nu s-au concretizat însă, iar în cele din urmă a ajuns să semneze cu FCSB. După ce a negociat la un moment dat cu echipe din Turcia și zona arabă.

Pe lângă faptul că nu va avea un salariu uriaș, de 20.000 de euro lunar, după cum a dezvăluit Gigi Becali, Billel Omrani a ajuns să fie și considerat „trădător” de unii fani ai CFR-ului. Ba chiar și de unii dintre foștii săi coechipieri.

Mai în glumă mai în serios, Adrian Rus, fostul portar al campioanei din 2017-2020, retras ulterior din activitate, l-a comparat pe Omrani cu Iuda, cel care a rămas în istorie drept ucenicul care l-a vândut pe Iisus Hristos pentru 30 de arginți. Pe de altă parte, atacantul de 29 de ani a primit și un mesaj de încurajare din partea lui Harlem Gnohere, care îl consideră „urmașul său de drept” la echipa roș-albastră.

Mesajele primite de Billel Omrani în secțiunea de comentarii de la prima sa postare de când a semnat cu FCSB. Sursă: Instagram
Mesajele primite de Billel Omrani în secțiunea de comentarii de la prima sa postare de când a semnat cu FCSB. Sursă: Instagram

Noul atacant al lui Gigi Becali, ironizat pentru forma sa fizică

Nici nu a semnat bine contractul cu vicecampioana României, că Billel Omrani a și fost criticat dur. Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, l-a ironizat pe atacant pentru modul în care arată din punct de vedere fizic. Fostul arbitru FIFA a făcut și o comparație între Omrani și Wesley Lopes, fosta sa vedetă de la Vaslui.

„M-am întâlnit cu Wesley acum vreo două luni de zile. Arată mai slab decât arată Omrani acum, la FCSB. Wesley era fotbalist, Omrani mai are. E fotbalist, dar mai are până să ajungă la valoarea lui Wesley. Glumesc, e fotbalist, e fotbalist bun. Cred că e o achiziție bună și nu e nici costisitoare. Dacă reușește să se pună pe picioare, e mare lucru”, a spus Porumboiu la PlaySport Live.

CITEȘTE ȘI Continuă curățenia de toamnă la FCSB. A semnat Omrani, iar Gigi Becali știe pe cine dă afară

Urmăriți Playsport.ro și pe