Billel Omrani, doar un capriciu al lui Becali? Cum a reacționat Nicolae Dică după anunțul transferului: „Nu știu nimic”

Robert Zanfir 12.09.2022, 22:26
Billel Omrani, doar un capriciu al lui Becali? Cum a reacționat Nicolae Dică după anunțul transferului: „Nu știu nimic”

Nicolae Dică (42 de ani) a recunoscut înaintea partidei cu Voluntari că nu este la curent cu detalii despre transferul lui Billel Omrani (29 de ani) și nici cu nivelul de pregătire al atacantului.

Gigi Becali și-a făcut pofta cea mare. Billel Omrani este jucătorul FCSB. Surprinzătorul anunț a venit chiar înaintea partidei cu FC Voluntari, din runda a 10-a a Superligii. L-a lăsat în offside și pe Nicolae Dică. Antrenorul a recunoscut că nu este la curent cu starea atacantului care a făcut istorie la CFR Cluj.

Cum a reacționat Nicolae Dică după transferul lui Billel Omrani

Cu gândul la singura victorie din campionat în acest sezon și cu spatele la zid din cauza situației din clasament, Nicolae Dică a trebuit să ofere un răspuns și despre sosirea lui Billel Omrani. Francezul a plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut, iar de atunci nu s-a mai pregătit. Chiar Gigi Becali a dezvăluit că atacantul are câteva kilograme în plus. Va fi francezul un ajutor pentru Dică sau o nouă bătaie de cap?

„Deocamdată nu, nu știu nimic, nu am vorbit cu Omrani. După ce va semna, zilele următoare voi avea o discuție cu el și în funcție de ce a făcut până acum vom vedea când va putea să intre cu echipa. Nu știu dacă a făcut ceva până acum”, a declarat Nicolae Dică înaintea meciului cu FC Voluntari.

Ajuns în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori şi a dat 42 de pase decisive.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Transferurile făcute de FCSB în această vară

David Miculescu (21 de ani) – 1.7 milioane de euro
Bogdan Rusu (32 de ani) – 200.000 de euro
Eduard Radaslavescu (18 ani) – 500.000 de euro
Radu Boboc (23 de ani) – 400.000 de euro
Marco Dulca (23 de ani) – 250.000 de euro
Rachid Bouhenna (31 de ani) – gratis
Joyskim Dawa (26 de ani) – 350.000 de euro
Joonas Tamm (30 de ani) – gratis
Vadim Rață* (29 de ani) – 325.000 de euro, care s-a și reîntors la FC Voluntari
Andrea Compagno (26 de ani) – 1.5 milioane de euro
Billel Omrani (29 de ani) – gratis

„A fost la mine acasă. I-am dat bani la semnătură, pentru că nu venea el degeaba la FCSB. Salariul este în media echipei. O să-i dau 20.000 de euro salariu. Păi i-am spus: „Păi, bă…, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau”,
Gigi Becali, la Liga Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe