Billel Omrani e noul preferat al lui Gigi Becali. Patronul FCSB a uitat de perlele Octavian Popescu și Ianis Stoica

Gabriel-Alexandru Ioniță 15.09.2022, 11:28
Billel Omrani e noul preferat al lui Gigi Becali. Patronul FCSB a uitat de perlele Octavian Popescu și Ianis Stoica

Billel Omrani este în mod clar noul „pariu” al lui Gigi Becali la FCSB. Patronul echipei roș-albastre l-a dorit pe atacantul algerian născut în Franța în mai multe rânduri, chiar și la începutul acestei veri. Nu a reușit însă niciodată să ajungă la un acord din cauza pretențiilor financiare foarte mari ale fotbalistului de 29 de ani.

Gigi Becali a făcut un sacrificiu financiar important pentru a-l aduce pe Billel Omrani la FCSB

Acum însă, Becali a profitat de o conjunctură favorabilă și a reușit în cele din urmă să îl convingă pe Omrani. Asta datorită faptului că atacantul nu a reușit să își găsească o altă echipă după despărțirea de CFR Cluj și l-a prins startul sezonului liber de contract.

Astfel, și pretențiile sale au scăzut semnificativ. Dacă în iunie solicita în jur de 40.000 de euro lunar, întrucât avea oferte foarte bune din Turcia și zona arabă, acum Omrani a fost nevoit să accepte 20.000 de euro pe lună, după ce acele variante nu s-au concretizat. Totuși, este o sumă destul de mare pentru nivelul fotbalului românesc. Dar mult mai mică decât ce ar fi putut primi în urmă cu doar trei luni.

Pe de altă parte însă, aspectul care a înclinat decisiv balanța în negocieri a fost reprezentat de „prima de instalare” pe care a primit-o Omrani. Potrivit fanatik.ro, nu mai puțin de 250.000 de euro a primit fotbalistul de la Gigi Becali la semnătură. Ceea ce reprezintă suma pe care Florinel Coman o câștigă într-un an și jumătate, deoarece are un salariu lunar de 17.000 de euro. Iar „Mbappe” este al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB-ului.

Noul preferat al patronului va avea și o presiune uriașă pe umeri din acest motiv

Așadar, Billel Omrani va ajunge să câștige 450.000 de euro în aceste 10 luni pentru care a semnat contractul inițial. Contractul său se întinde până la finalul acestui sezon, dar există și o opțiune de prelungire la acel moment.

În condițiile în care încasează acești bani într-un timp așa de scurt, este clar că și pretențiile lui Becali vor fi extrem de mari de la Omrani. Astfel, se poate spune că el este noul preferat al patronului, dar, din experiența ultimilor ani, acest lucru se poate întoarce extrem de rapid împotriva sa în eventualitatea unor evoluții mai puțin reușite în tricoul roș-albastru.

CITEȘTE ȘI Surpriză pentru Gigi Becali! Doi jucători de la FCSB vor fi urmăriți din tribune la meciul cu Anderlecht, din Conference League