Bine că poartă cască în timpul curselor, altfel ar fi nebunie pe pistă. Cum arată cea mai fierbinte femeie pilot

Catinca Giosanu 28.03.2023, 11:09

Noi detalii ies la suprafață despre cea mai fierbinte femeie pilot. Focoasa blondină este o mare susținătoare a lui Sir Lewis Carl Davidson Hamilton. Tânăra a spus într-o declarație că îl simpatizează pe septuplul campion mondial din Formula 1

Cea mai fierbinte femeie pilot, despre Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), septuplul campion mondial de Formula 1, are o mulțime de fani. Printre cei care îl admiră pe faimosul sportiv se numără și Lindsay Brewer, blondina care este cunoscută drept cea mai sexy femeie pilot de curse din lume.

Lindsay Brewer, pilot IndyCar și vedetă Instagram, evoluează în USF Pro 2000. Ea și-a descoperit pasiunea pentru sportul cu motor la vârsta de 11 ani la o petrecere de naștere în karting, iar acum visează să cucerească premii uriașe.

”Sunt un fan al lui și al lui Romain Grosjean”

Lindsay este o mare fană a lui Lewis Hamilton și îl vede pe pilotul britanic un model demn de urmat.

Îmi place Lewis Hamilton, acum încă sunt un fan al lui și al lui Romain Grosjean, care a făcut trecerea la IndyCar și face o treabă fantastică să ajute la promovarea acestor serii și să construiască o bază ca ei să fie vizibili.”, a punctat Linday, potrivit celor de la The Sun.

Blondina, în vârstă de 25 de ani, este foarte activă pe Instagram, acolo unde este urmărită de 2,1 milioane de oameni din întreaga lume. Ea a atras mulți următori datorită ședintelor foto realizate în bikini.

Tânăra se consideră cea mai frumoasă femeie-pilot din lume. Ea figurează pe lista celor care evoluează în USF Pro 2000, dar câștigă mai mulți bani din activitatea pe rețelele de socializare.

Face sport de performanță, dar câștigă mai mulți bani din rețelele sociale

Lidsay a explicat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Racers Behind The Helmet ce o face să țină o legătură atât de strânsă cu fanii săi de pe rețelele sociale.

Îmi place să încerc să impresionez oamenii, dacă pot să împing limitele, iar dacă pot să am continuitate, asta mă ajută să transmit mesajul pe care îl vreau, în special în ceea ce privește cursele.

Am urmăritori pe toate platformele pe care activez, undeva la un total de 3,5 milioane și încerc să fac tot ce pot mai bine pentru a aduce inspirație și pozitivitate oamenilor cărora le pasă și care vor să urmărească ceea ce fac eu. Pe de altă parte, există și conotații negative. (…)

Însă pentru cei care îmi contestă motivele, dacă ești un fan adevărat al sportului cu motor, sper că toți aceștia vor înțelege că sunt pasionată de acest sport, ca sportiv profesionist și sper ca urmăritorii mei să încurajeze mai mulți oameni să facă cu pasiune acest sport.”, a mai spus Lidsay.

Vedeta Instagram a încheiat pe locul 18 ultima etapă din accest sezon, cea de la Sebring International Raceway, din Florida. În clasament, blondina de 25 de ani se află pe locul 19 din 20.

Urmăriți Playsport.ro și pe