Blestemul familiei Sala! Sora fostului fotbalist se află în stare critică, la spital

Moldoveanu Camelia 07.07.2021, 20:17
Blestemul familiei Sala! Sora fostului fotbalist se află în stare critică, la spital

Familia lui Emiliano Sala este urmărită de necazuri. După moartea tragică a fotbalistului, într-un accident aviatic din 2019, acum sora acestuia se află în stare critică, la spital. Romina a încercat să se sinucidă.

Romina Sala, în stare gravă la spital

Blestemul familiei Sala pare că nu se mai termină. La doi ani și jumătate de la moartea fotbalistului Emiliano Sala, Romina a fost internată marți dimineață, în stare gravă, la spital. Cu toate că starea ei s-a îmbunătățit ușor, situația rămâne una complicată.

Președintele clubului San Martin de Progreso, Diego Ribero, a dezvăluit pentru EFE că din primele observații femeia pare că a încercat să-și ia viața. Acest eveniment vine după ce și Horacio Sala, tatăl fotbalistului, a decedat pe 26 aprilie 2019. El a suferit un infarct la 58 de ani.

Romina și mama sa au pornit în ianuarie 2019 în căutarea avionului care s-a prăbușit. La două săptămâni de la eveniment, corpul lui Emiliano a fost recuperat de la 67,7 meri adâncime. Avionul dispăruse în Canalul Mânecii.

Emiliano, destin tragic

Emiliano Ala a murit la doar 28 de ani într-un accident de avion pe insula Alderney, în data de 21 ianuarie 2019. El zbura de la Nantes la Cardiff la bordul unei aeronave Piper Malibu. Poliția Guernsey a căutat inițial trei zile peste 4 400 km2 peste Canalul Mânecii, înainte de a opri căutarea, după ce a considerat că probabilitatea ca ocupanții aeronavei să supraviețuiască incidentului să fie extrem de minimă. Pe 7 februarie, două căutări private au fost lansate, în care au fost găsite resturile aeronavei și corpul lui Sala.

Bună, frații mei, ce mai faceți? Sunt obosit. Am fost aici în Nantes, având grijă de lucruri, lucruri, lucruri, lucruri, lucruri, lucruri, care nu se mai opresc niciodată, nu se opresc niciodată, nu se opresc niciodată. Oricum, băieți, mă aflu în avion care se simte ca și cum ar fi căzut în bucăți și mă duc la Cardiff. Este o nebunie, începem mâine!!! Antrenament după-amiază, cu băieții din noua mea echipă … Să vedem ce se va întâmpla. Deci, la voi totul e bine? Dacă într-o oră și jumătate nu aveți nici o veste de la mine, nu știu dacă vor trimite pe cineva să mă caute pentru că nu o să mă găsească, dar veți ști … Tată, sunt speriat!”, a fost mesaj audio trimis de Sala prietenilor săi prin intermediul aplicației WhatsApp

Fotbalistul era un mare fan al lui Gabriel Batistuta, declarat că își modelează stilul după idolul său. Acesta a fost un atacant mare și puternic recunoscut pentru capacitatea sa de a ține mingea .

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe