Bomba de la miezul nopții: Nagelsmann a fost dat afară de Bayern. Tuchel, chemat să-l scoată pe Guardiola din Champions League

Alex Matei 24.03.2023, 01:16
Bomba de la miezul nopții: Nagelsmann a fost dat afară de Bayern. Tuchel, chemat să-l scoată pe Guardiola din Champions League

Bayern a renunțat la Nagelsmann la 4 zile după înfrângerea cu Bayer Leverkusen din campionat. Gigantul din Munchen a căzut pe 2 în Bundesliga și poate pierde primul titlu în 11 ani. Dortmund e prima în clasament, cu un punct avans. Până la final mai sunt 9 etape.

Nagelsmann, 35 de ani, fusese numit antrenor de Bayern în urmă cu mai puțin de doi ani. Deși a luat titlul în primul său sezon pe Allianz Arena, lui Nagelsmann i s-a reproșat parcursul european lipsit de strălucire din stagiunea precedentă. Șefii clubului au așteptat o îmbunătățire consistenta a jocului echipei în campania actuală, dar saltul de calitate n-a avut loc. Favoritul pentru a-i lua locul lui Nagelsmann este Thomas Tuchel, liber de contract după ce a fost concediat de Chelsea în toamnă.

Tuchel era o opțiune și pentru Tottenham, care pregătește despărțirea de Antonio Conte. Bayern s-a mișcat mai repede și i l-a suflat.

Nagelsmann era într-o dispută serioasă cu vestiarul lui Bayern, după ce i-a acuzat pe jucători că dau informații presei în legătură cu formulele tactice pe care le pregătește.

Bayern e calificată în sferturile Cupei Germaniei, unde o va întâlni pe Freiburg, dar și în aceeași fază din UEFA Champions League. Aici va da piept cu Manchester City.

Clasamentul din Bundesliga în acest moment

Clasamentul momentului în Bundesliga
Clasamentul momentului în Bundesliga
Urmăriți Playsport.ro și pe