Bombă detonată de Anamaria Prodan în legătură cu amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu la Craiova, ci la București”

Moldoveanu Camelia / 02.09.2021, 16:01

Anamaria Prodan a avut o reacție halucinantă după ce Laurențiu Reghecampf a fost fotografiat cu amanta. Impresara a detonat încă o bombă. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu antrenorul CSU Craiova.

Laurențiu Reghecampf, fotografiat în compania unei domnișoare

Cei de la Realitatea Sportivă susțin că actualul antrenor al celor de la CS U Craiova a fost fotografiat în compania unei femei necunoscute. Nu este vorba nici despre Florentina Raiciu și nici despre vreuna dintre cele două cu care s-a distrat în Delta Dunării.

Reghe împreună cu domnișoara misterioasă au ieșit dintr-o clinică. Cei doi au fost fotografiați în Craiova în timp ce urcau în mașina antrenorului. Potrivit sursei citate, tânăra are aproximativ 20 de ani și un aspect fizic deosebit. Clinica la care au fost surprinși are secții de oncologie, psihologie și cardiologie.

În urmă cu puțin timp, pozele cu Reghe și altă femeie în Delta Dunării au adus-o pe fiica regretatei Ionela Prodan la capătul puterilor. Anei i-a luat oricum timp pentru a recunoaște că a fost afectată de escapada soțului ei. În primă fază, impresara a negat totul.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre pozele cu Reghe și amanta

Așa cum ne-a obișnuit deja, Anamaria Prodan neagă totul. Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf a fost la București în ultimele zile pentru a sărbători ziua lui Bebeto.

Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze. La film cu Reghe Jr.”, a explicat Prodanca.

Mai mult, cu toate că din fotografii este greu să crezi că acela nu este Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvăluit că mașina familiei a fost împrumutată unui prieten. Ea a subliniat că nu o cunoaște pe domnișoara care apare în imagini.

Este mașina familiei care este la prietenul nostru.

Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi de ziua băiețelului nostru familia noastră. Vrea să se bucure de acest eveniment”, a mai spus Prodan pentru Capital.

Cât i-ar costa pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să divorțeze

Anamaria Prodan refuză să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. Impresara a subliniat că ea nu are de gând să facă acest pas și că nici copii nu sunt de acord cu despărțirea. Însă, dacă antrenorul din Bănie reușește să o convingă să meargă la notar, lucrurile ar decurge foarte simplu.

Consultând notaria.ro, se observă faptul că un divorț se împarte în două categorii: divorț fără copii minori și divorț cu copii minori. Cei doi soți au împreună un băiau, pe Laurențiu Reghecampf Junior. Mezinul familiei are doar 13 ani, ceea ce face ca divorțul că se încadreze la categoria „cu copii minori”.

În comparație cu suma pe care trebuie să o împartă, costurile divorțului la notar sunt o nimica toată. Mai exact, dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf decid să divorțeze la notar o să scoată din buzunare 920 de lei.