BOMBĂ Marius Marin! Gol fantastic pentru Pisa, Moruțan a marcat și el. Man, două assisturi în Frosinone – Parma. VIDEO

Robert Zanfir 24.02.2023, 23:27
BOMBĂ Marius Marin! Gol fantastic pentru Pisa, Moruțan a marcat și el. Man, două assisturi în Frosinone – Parma. VIDEO

Marius Marin (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (23 de ani) au marcat în meciul jucat de Pisa contra celor de la Perugia, care a contat pentru runda 26 din Serie B. Și Dennis Man a avut o repriză de vis pe terenul liderului Frosinone.

Românii sunt iar la modă în Italia. Serie B a programat câteva partide extrem de importante în lupta pentru ierarhia finală. Iar numele internaționalilor lui Edi Iordănescu nu au lipsit de pe buzele suporterilor. Olimpiu Moruțan și-a confirmat sezonul excelent de până acum, iar Marius Marin a fost eroul serii, cu un gol de senzație. Nici Dennis Man nu s-a lăsat mai prejos. Fosta vedetă a lui Gigi Becali a reușit două pase decisive în meciul mare jucat de Parma pe terenul liderului Frosinone.

Marius Marin și Moruțan, eroi pentru Pisa

Pisa a rămas în inferioritate numerică cu Perugia încă din minutul 31, iar oaspeții au deschis scorul din penalty. Repriza secndă i-a scos în lumină pe Moruțan și Marius Marin. Primul a egalat cu un șut din întoarcere, la colțul lung (51).

Pentru jucătorul care aparține de Galatasaray a fost a 6-a reușită a sezonului. Moruțan mai are și cinci pase decisive în cele 24 de meciuri jucate.

A venit apoi rândul căpitanului Marius Marin să ridice tribunele în picioare. Mijlocașul naționalei a prins un șut fabulos, din prima, direct la vinclul porții adverse (Min 58). A fost prima reușită a mijlocașului defensiv în 23 de partide jucate în acest sezon.

Dennis Man, seară de vis

Dennis Man și-a revenit după accidentarea din ultimul timp și a fost la înălțime pe terenul liderului Frosinone.

Fostul jucător de la FCSB s-a remarcat imediat cu cea mai bună echipă de până acum din Serie B. Oaspeții au deschis rapid scorul și conduceau la un moment dat cu 3-1. Două dintre goluri au venit din pasele lui Dennis Man.

Internaționalul român a pasat pentru reușitele lui Ansaldi și Zanimacchia. Au fost primele două assisturi ale lui Dennis Man, care are în acest sezon și patru goluri.

11 români în Serie B

Genoa: Radu Drăgușin, Denis Drăguș, George Pușcaș
Pisa: Adrian Rus, Marius Marin, Olimpiu Moruțan
Parma: Denis Man, Valentin Mihăilă
Palermo: Ionuț Nedelcearu
Frosinone: Daniel Boloca
Benevento Calcio: Alin Toșca.

Topul străinilor din Serie B, Italia:

Franța – 21 de jucătoriâ
Argentina – 12 jucători
România – 11 jucători
Croația – 11 jucători
Polonia – 8 jucători
Brazilia – 7 jucători
Slovenia – 7 jucători

Urmăriți Playsport.ro și pe