„Bomba” pregătită de Neluțu Varga la CFR Cluj: vrea să-l pună antrenor pe Răzvan Lucescu

Cosmin Olteanu 05.06.2023, 16:31
„Bomba” pregătită de Neluțu Varga la CFR Cluj: vrea să-l pună antrenor pe Răzvan Lucescu

„Bomba” pregătită de Neluțu Varga la CFR Cluj: vrea să-l pună antrenor pe Răzvan Lucescu.

Zvonurile spun că Dan Petrescu este pe cale să plece de la CFR Cluj, astfel că Neluțu Varga, patronul formației ardelene, a început să caute un nou antrenor. CFR Cluj a avut un sezon modest, nereușind să cucerească vreun trofeu.

„Bomba” pregătită de Neluțu Varga la CFR Cluj: vrea să-l pună antrenor pe Răzvan Lucescu

Negocierile dintre Neluțu Varga și Cristiano Bergodi, proaspăt plecat de la Sepsi, au intrat în impas, anunță ProSport. Motiv pentru care patronul formației din Gruia s-ar fi reorientat către Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic.

Sursa citată notează că, în cazul în care va accepta oferta CFR-ului, Răzvan Lucescu va avea, ca obiectiv, câștigarea campionatului și calificarea în grupele uneia dintre primele două competiții europene. Tehnicianul, în vârstă de 54 de ani, nu i-ar fi dat, încă, un răspuns lui Neluțu Varga, dorind să-și ia o perioadă de gândire.

În orice caz, Neluțu Varga va trebui să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce pe Răzvan Lucescu, deoarece actualul antrenor de la PAOK are un salariu de 1.8 milioane de euro pe sezon, fiind cel mai bine plătit tehnician din prima ligă a Greciei.

Florin Prunea o îndemnă pe CFR Cluj să-l păstreze pe Dan Petrescu

Florin Prunea, fostul portar al naționalei României, este de părere că CFR Cluj va face o mare greșeală, dacă va renunța la Dan Petrescu.

„Eu cred că vor continua cu Dan și ar trebui să o facă. Și-au realizat obiectivul, vor juca în cupele europene, dar se discută mult. Plecarea lui Yuri, a lui Braun.

Din punctul meu de vedere, Yuri e un jucător la care nu ai voie să renunți dacă vrei să participi în grupele Conference League. E un jucător indispensabil acolo”, a declarat Florin Prunea, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe