“Bomba” pregătită de șeicii de PSG. Suma uriașă pe care vor s-o plătească lui Manchester City pentru Haaland

Iosif Pintilie 12.03.2023, 18:42
“Bomba” pregătită de șeicii de PSG. Suma uriașă pe care vor s-o plătească lui Manchester City pentru Haaland

După doar un sezon, Manchester City și-ar putea pierde ”vedeta”. Erling Haaland a fost transferat ca o mare speranță de ”cetățeni” și, în ciuda evoluțiilor incredibile pe care le are, acesta nu pare să fie fericit în Anglia.

PSG vrea să îl fure pe Haaland

PSG este gata să intre în lupta pentru Haaland, în care mai este implicată și Real Madrid. Francezii vor să plătească 200 de milioane de euro, pentru a-l aduce pe norvegian.

Echipa din Paris nu mai acceptă sezoanele slabe din UCL, iar pe Parc-de-Princes se anunță întăriri majore. RMC Sports anunță că șeicii de la Paris vor să discute cu șeicii de la Manchester, pentru a finaliza transferul.

Pentru City ar fi o afacere profitabilă. Chiar dacă și-ar pierde golgheterul, ar face un profit de 125 de milioane de euro în doar un sezon, adică mai bine de 166%.

200 de milioane de euro este clauza de reziliere care se va activa în 2024 și care va dura până în 2025. Din 2026, ea va scădea la 175 de milioane de euro.

Pep Guardiola, fascinat de Haaland

Deși există zvonuri că relația dintre Pep și Erling este una tensionată, antrenorul spaniol ține să vorbească mereu despre fascinația pe care o are față de atacantul norvegian.

„Felul în care sărbătorește golurile sale și ale colegilor arată cât de fericit este la Manchester City. Suntem alături de el. Are o personalitate grozavă. Deși este tânăr, a luat mingea în ciuda presiunii și a executat cu hotărâre. A fost grozav!”, a spus Guardiola, după meci.

De altfel, Rafaela Pimenta, agenta lui Haaland, a mărturisit că norvegianul a ales să vină la City pentru că și-a dorit să lucreze cu Pep.

„Erling a mers la City și ar trebui să-l întrebați pe el asta, dar părerea mea este că e datorită trecutului pe care îl are familia lui cu acest club. Sunt fotografii cu Erling de când era copil și era îmbrăcat în tricoul lui City.

Așa că mi se pare natural ca el să vrea să experimenteze ceea ce a experimentat tatăl lui. Și desigur, mai important decât asta, a contat și faptul că el a vrut foarte mult să lucreze cu Guardiola”, a mai spus Rafaela Pimenta.

Urmăriți Playsport.ro și pe