Bomba zilei vine din Italia. Cristiano Ronaldo și-a anunțat plecarea. Ce spun italienii

Ștefănescu Dragoș / 22.08.2021, 20:55
Bomba zilei vine din Italia. Cristiano Ronaldo și-a anunțat plecarea. Ce spun italienii

După mutarea spectaculoasă a lui Leo Messi la Paris Saint Germain, un alt transfer de răsunet este preconizat în următoarea perioadă. Cristiano Ronaldo și-a anunțat plecarea de la Juventus, dar încă nu se cunoaște destinația aleasă de portughez.

Cristiano Ronaldo și-a anunțat plecarea de la Juventus

În ultima perioadă au apărut nenumărate zvonuri legate de plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus Torino. În primul meci al noului sezon din Serie A, Juventus o va înfrunta pe Udinese. Faptul că Ronaldo nu se află în primul 11 aduce noi speculații în privința viitorului starului portughez. Conform  jurnalistului Fabrizio Romano se pare că însuși Ronaldo a cerut să fie lăsat pe banca de rezerve pentru a evita o eventuală accidentare ce i-ar periclita plecarea de la Juventus.

Sky Sport Italia anunță că Ronaldo vrea să plece de la Juventus în această vară. Portughezul mai are un an de contract cu formația torineză. Având în vedere că pe 31 august se încheie perioada de transferuri, Ronaldo ar mai avea 9 zile la dispoziție pentru a-și găsi o nouă echipă.

Presa din Italia anunță că Juventus nu a primit nicio ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo.  Jurnalistul Nicolo Schira precizează că Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a purtat discuții cu oficialii unor cluburi importante. Manchester United, Manchester City și Real Madrid au fost cluburile cu care Mendes a discutat despre un posibil transfer al starului portughez. Totuși o revenire la Real Madrid este puțin probabilă având în vedere relația dintre Florentino Perez și Cristiano Ronaldo.

Max Allegri încrezător în rămânerea lui Ronaldo la Juventus

Vestea că Ronaldo ar vrea să plece de la Juventus a venit pe neașteptate pentru toată lumea. Max Allegri comenta cu o zi în urmă pe seama unei posibile plecări a starului portughez de la Juventus. Tehnicianul italian și-a arătat în declarațiile sale convingerea că Ronaldo va continua la echipa torineză.

Ronaldo nu a jucat în ultimul meci pentru că venea după o zi foarte intensă de antrenament, așa că i-am dat liber pentru restul zilei.

El este un bonus pentru noi, pentru că garantează un număr mare de goluri. Evident, trebuie să muncim și ca echipă ca să scoatem ce-i mai bun dintr-un jucător. Mereu s-a antrenat bine, abia ce am citit zvonurile din presă. Nu ne-a spus niciodată că vrea să plece. Mi-a spus că rămâne la Juventus”, a declarat Max Allegri.

Pavel Nedved, vicepreședintele lui Juventus, a dorit să clarifice situația lui Cristiano Ronaldo și a declarat că portughezul nu va pleca de la Juventus în această vară.