Borcea, investitor la Dinamo. Dezvăluire de ultim moment făcută de omul de afaceri

Olteanu Ștefan / 29.09.2021, 21:53

Borcea, investitor la Dinamo din primăvară. Fostul acționar al clubului din Ștefan cel Mare a făcut o dezvăluire de ultim moment. El spune că fiul său, Patrick, este gata să se alăture financiar proiectului Dinamo. Totul cu o singură condiție! Să înceapă construcția noii arene a dinamoviștilor.

Borcea, investitor la Dinamo din primăvară: „Va fi 100% la echipă!”

Cristi Borcea a făcut anunțul surpriză al momentului și a spus că fiul său, Patrick, se va implica din postura de investitor în proiectul de la Dinamo. Totuși, fostul acționar al „câinilor” spune că decizia lui Patrick depinde de construirea noului stadion din Ștefan cel Mare. Mai exact, acesta așteaptă ca buldozerul să intre pe șantier pentru a fi sigur că lucrurile merg conform planului. Potrivit informațiilor deținute de Cristi Borcea, acest lucru se va întâmpla în primăvară.

Există șansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu bulozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul orașului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.
În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci.
El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, știe”, a spus Cristi Borcea, pentru ProSport.

Patrick Borcea are 23 de ani și este implicat deja în mai multe afaceri. Totuși, dacă va decide să investească la Dinamo este greu de crezut că el va lua deciziile și nu tatăl său, Cristi Borcea.

Noul stadion Dinamo, tot mai aproape să devină realitate!

Doina Ignat, maestru emerit al sportului, câștigătoare a 6 medalii olimpice, a vorbit în EXCLUSIVITATE în emisiunea PlaySport LIVE despre stadiul documentației pentru noul stadion Dinamo.

Da, da! Se face, așa am auzit la toată lumea. Și domnul ministru a spus că se face. Și ce am mai auzit eu, am auzit că s-a semnat și finanțarea! Eu așa am auzit. Da, e un pas înainte. Acum mai sunt câțiva pași”, a declarat Doina Ignat, comisar-șef în cadrul CS Dinamo, la PlaySport LIVE.

De asemenea, tot în această vară, Adrian Cefălan, directorul CNI a anunțat că până la finalul anului 2021 pot începe procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare şi execuţie a noului stadion Dinamo:

La Dinamo a rămas definitivă acea decizie a instanței prin care a fost anulat acel contract de asociere dintre „Asociația Sportivă Fotbal Club Dinamo Bucureșți” și clubul CS Dinamo. S-a încheiat acel litigiu care a durat câțiva ani și care făcea imposibilă predarea amplassamentului către CNI.”, a explicat Adrian Cefălan, directorul CNI, într-o altă ediție a emisiunii de pe playsport.ro.

Cum arată masa credală de la Dinamo. Negoiță e primul când vine vorba să primească bani.