Borcea lovește din nou. Jucătorul devoalează un secret uriaș. Cum i-ar fi furat Cristi iubita

Autor: Gheorghiu Dan / 27.07.2022, 14:05

Hristu Chiacu, fost fotbalist la Dinamo în perioada în care la clubul din Ștefan cel Mare încă era acționar Cristi Borcea, a vorbit după mai bine de 10 ani despre zvonurile conform cărora omul de afaceri ar fi avut legături cu iubita sa de la acea vreme. Aceste zvonuri au fost alimentate la momentul respectiv și de un gest controversat pe care mijlocașul dreapa l-a făcut.

Cristi Borcea se pare că flirta chiar și cu iubitele propriilor jucători la un moment dat

În 2008, Chiacu era împrumutat de Dinamo la CS Otopeni și a marcat două goluri într-un meci direct cu „câinii”. După una dintre reușite, el s-a îndreptat spre marginea terenului și a făcut anumite gesturi către zona tribunei oficiale, unde se afla și Cristi Borcea.

La acel moment s-a speculat că Hristu Chiacu a făcut acel lucru pentru că avea bănuieli că iubita sa îl înșela cu fostul acționar dinamovist. Acum, el a explicat că gestul nu a avut legătură cu așa ceva, dar nu a negat că între Borcea și fosta lui iubită ar fi avut o relație la acel moment. Ba chiar a dat de înțeles că acel lucru chiar s-a întâmplat.

E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel.

Descărcarea a fost pe faptul că am purtat niște discuții cu el, să mă lase să plec cum am venit. Înainte să semnez cu Dinamo am avut mai multe oferte, pe bani foarte mulți, dar am ales cu inima. După 6 luni m-au împrumutat la Mioveni, apoi la Otopeni”, a spus Chiacu potrivit gsp.ro.

Cuvinte dure la adresa fostului acționar de la Dinamo

Între Borcea și Chiacu au mai existat și alte disensiuni. Fostul șef din „Groapă” și-a acuzat fotbalistul că ar avea probleme cu băutura. Chiacu a venit acum cu o replică și l-a catalogat pe omul de afaceri cu un termen extrem de dur.

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a mai spus Chiacu.