Borcea și Badea învie o echipe de legendă și vor să se bată cu Dinamo! Plan ireal al milionarilor: „O iau gata făcută, cum le place lor”

Alex Matei 21.09.2023, 12:54

Cristi Borcea și Nicolae Badea ar fi în spatele revenirii unui nume uriaș din fotbalul românesc.

Cei doi ar încerca să preia Sportul Studențesc. Anunțul a fost făcut de unul dintre liderii PCH, Mihnea Ionescu, pentru PRO Sport. Ionescu respinge varianta implicării lui Badea la Dinamo și spune că afaceristul se concentrează deja pe clubul din Regie.

„Am zis de câțiva ani că el e trecutul lui Dinamo și că nu mai are ce surpriză plăcută să ne mai facă domnul Badea. Ne-a făcut destule care au fost neplăcute. Mai ales acum, a anunțat că se implică într-un proiect la Sportul Studențesc cu Cristi Borcea.

Există, bineînțeles, o bază. O iau gata făcută, cum le place, dau drumul la treabă. Probabil că Badea nu o să mai fie atât de interesat de Dinamo”, a comentat Mihnea Ionescu, care îl vrea pe Badea out definitiv din structura de acționari a clubului.

„Rămâne balastul ăsta de 7% din acțiuni pe care eu nu știu cum îl va rezolva Red & White. Ei sunt acționari majoritari și e normal ca toate acțiunile din cadrul clubului FC Dinamo să aibă în spate persoane care să contribuie și mâine, dacă este nevoie, la activitatea clubului. Și nu după procese și iar procese, cum se pare că va fi vorba și în cazul acțiunilor de la domnul Badea. S-au făcut greșeli de-a lungul timpului și noi ca suporteri plătim acum pentru ele”, a completat Ionescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe