Boris Becker a jignit-o pe Simona Halep: „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta”

Ioan Valentin Oprea 24.08.2023, 16:15
Boris Becker a jignit-o pe Simona Halep: „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta”

Fostul mare tenismen Boris Becker crede că Simona Halep trebuie să se gândească serios la retragere.

Neamţul consideră că Halep are o vârstă înaintată şi îi va fi foarte greu să mai reintre în circuitul WTA. Indiferent de decizia pe care o va adopta tribunalul Sport Resolutions în cazul de dopaj al româncei, Becker subliniază că jucătorea originară din Constanţa trebuie să ia deja în calcul varianta de a agăţa racheta în cui.

Este o decizie foarte proastă. Simona este suficient de în vârstă pentru a accepta fiecare decizie. Nu mai are 25 de ani și fiecare an în care nu îi este permis să joace este unul pierdut. La un moment dat, va ajunge în punctul în care nici nu trebuie să se mai întrebe dacă mai poate să joace, pentru că va fi prea bătrână pentru a mai face asta”, a transmis Becker, în cadrul podcast-ului Das Gelbe vom Ball.

Clipe negre pentru Halep

Halep nu a scăpat de suspendarea provizorie şi a fost exclusă din acest motiv de la US Open. Tenismena în vârstă de 31 de ani ar fi putut lua startul la ultimul turneu de Mare Şlem al anului numai dacă ar fi primit un verdict pozitiv până luni, când a avut loc tragerea la sorţi a tabloului calificărilor de la Flushing Meadows şi când a fost stabilită lista finală a tuturor participantelor.

Adrian Marcu, fost antrenor al Simonei Halep, s-a arătat, la rândul său, dezamăgit de această situaţie şi a evidenţiat că fostului număr 1 WTA îi este foarte dificil să reziste din punct de vedere psihic în toată această perioadă incertă.

Mi se pare ireal ce se întâmplă, cu toată amânarea asta. Sincer, nu am mai auzit o situație ca asta în care să se târâie atât și să nu se ajungă la o concluzie”, a declarat Marcu, pentru GSP.

Marcu, omul alături de care Halep a intrat pentru prima dată în Top 100 WTA, susţine că tenismenei din Constanţa i se face o mare nedreptate şi o compătimeşte pe aceasta pentru clipele grele pe care le traversează.

Nici nu știu cum s-o trezi, cum s-o simți în fiecare zi. Cum te simți când nu ai nicio idee în ce situație ești. Mă antrenez, nu mă antrenez, habar n-am, nu știu. Ireal ce i se întâmplă”, a mai completat Marcu.

Urmăriți Playsport.ro și pe