Borussia Dortmund se desparte de Erling Haaland! Atacantul norvegian este gata de o nouă provocare

Bordei Radu / 26.11.2021, 13:23
Borussia Dortmund se desparte de Erling Haaland! Atacantul norvegian este gata de o nouă provocare

Borussia Dortmund se poate gândi deja la viitorul fără Erling Haaland. Gruparea germană spera să poată să îl păstreze încă un sezon pe senzația din Norvegia. Din păcate, după ultimele rezultate, acest lucru devine aproape imposibil. Borussia a avut o grupă accesibilă, la prima vedere, în Liga Campionilor, dar a fost eliminată fără drpet de apel.

Ajax și Sporting i-au executat pe nemți. Accidentat, Haaland nu a putut să își ajute coechipierii. Fără starul norvegian pe teren, echipa s-a prăbușit total și va merge în Europa League. Acest rezultat arată că Borussia nu este la nivelul așteptat de starul său. Iar Haaland nu va mai rămâne.

Borussia Dortmund se va despărți de Erling Haaland. Norvegianul, supărat după eliminarea din Liga Campionilor

Fanii Borussiei așteptau cu mare interes venirea lui Marco Rose ca antrenor. Acesta făcuse treabă foarte bună la Monchengladbach și era așteptat să readucă fotbalul spectacol la Borussia. Mai ales că avea la dispoziție unul din cei mai buni atacanți din lume, în persoana lui Haaland. După inepuziabilul Robert Lewandoski, norvegianul este cel mai în formă vârf de careu. Dacă în campionat, lucrurile nu emrg rău, Borussia este pe locul doi, la un punct de liderul Bayern.

În Europa, însă, Borussia a dezamăgit. Rose pare că nu a găsit, încă, cea mai bună formulă de joc. Și va trebui să se descurce, aproape sigur, din vară, fără Haaland. Șefii clubului îi pregăteau un nou contract, mult mai avantajos financiar. Dar, după această eliminare, lucrurile sunt mult mai clare. Haaland este disperat să lupte pentru fazele finale ale Ligii Campionilor, iar la Dortmund este tot mai departe de acest lucru.

Haaland nu duce lipsă de oferte. Toate forțele mari ale Europei se luptă pentru semnătura lui

Este coadă mare la semnătura atacantului norvegian. Acesta este pândit de toate numele mari ale Europei. S-a vehiculat că Real Madrid ar fi principala favorită. Președintele Florentino Perez visează la un atac de vis, cu Kylian Mbappe și starul norvegian. Dar galacticilor nu le va fi ușor, pentru că și toate echipele puternice din Premier League sunt interesate de jucător.

Manchester City și Guardiola sunt în căutarea unui atacant, iar rivala din oraș va avea un manager nou, la vară. Așa că „diavolii” i-ar putea face cel mai frumos cadou posibil. Și Chelsea este pe listă, Thomas Tuchel îl admiră pe Halaand și ar vrea să formeze un cuplu de vis cu Romelu Lukaku.