Botoșani, în play-off, Croitoru, furios: „Niște proști!”. Pe cine atacă antrenorul moldav

Olteanu Ștefan / 10.04.2021, 08:48
Botoșani, în play-off, Croitoru, furios: „Niște proști!”. Pe cine atacă antrenorul moldav

Botoșani a remizat în deplasare cu Voluntari, scor 1-1 și a prins ultima poziție a clasamentului care duce în play-off. La finalul jocului, Marius Croitoru și-a felicitat jucătorii pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Este al doilea sezon consecutiv în care Botoșani se califică în play-off. Cu toate acestea, o întrebare l-a scos din starea de euforie pe antrenorul Botoșaniului.

Botoșani, în play-off, Croitoru, furios: „Niște proști!”. Pe cine atacă antrenorul moldav

Botoșani a remizat în ultima rundă a sezonului regular, scor 1-1 la Voluntari și echipa s-a calificat în play-off pentru a doua oară la rând. Îndeplinirea obiectivului i-a adus o satisfacție majoră lui Marius Croitoru, care le-a mulțumit jucătorilor săi și i-a felicitat pentru reușită:

Mulți au fost în acest colectiv la prima calificare în play-off, dar și la cea de a doua. Le mulțumesc tuturor. Este o muncă de un an de zile, de 30 de etape. Le mulțumesc și jucătorilor pentru sacrificii, vin în fiecare zi la antrenament și nu este ușor să te antrenezi la Botoșani”, a spus antrenorul moldovenilor, la finalul jocului.

Starea de euforie s-a transformat bursc în una de nervozitate. Marius Croitoru a fost întrebat despre meciurile cu FCSB, în care s-a vehiculat că Botoșani nu ar da totul pe teren:

Numai niște oameni proști se pot gândi că eu sau patronul ne putem duce la un jucător ca să îi zicem să o lase mai ușor cu cei de la FCSB”, a fost reacția vehementă a lui Croitoru.

Botoșani a pierdut ambele dueluri din sezonul regular cu FCSB, scor 1-4 și 0-2.

Marius Croitoru, furios după calificarea în playoff
Marius Croitoru, furios după calificarea în play-off

„La prima calificare în play-off a fost o întâmplare.”

Alături de Botoșani, celelalte 5 echipe care merg în play-off sunt FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi și Academica Clinceni. Botoșani a prins ultimul loc, pentru care s-a mai luptat și Chindia Târgoviște.

La prima calificare a fost o întâmplare, nu a fost așa grea. A doua a fost norocoasă și a fost mai grea. E numai meritul jucătorilor, eu nu am niciun merit, jucătorii joacă și ei obțin rezultatele pe teren. Eu am câteva idei, iar ei le pun în practică. Eu ca și antrenor îi stresez în fiecare zi la antrenament, mă suportă, iar toate rezultatele sunt ale lor. Dar când nu câștigă echipa, există un singur vinovat: antrenorul. Este vina antrenorului că nu poate să îi aducă într-o stare perfectă la ora meciului.
Sunt echipe bune în play-off. Primele patru sunt bune, îi includ și pe cei de la Sepsi. Au un lot bun, un antrenor excepțional. Noi și Clinceniul o să ne batem pentru o poziție cât mai bună. Nu va fi ușor, scopul nostru principal era să ne calificăm în play-off. Va fi un play-out dificil, nou pentru formatul Ligii 1. Poți risca orice, să pierzi două meciuri și să ajungi la baraj. Era important pentru noi să ne calificăm”, a mai spus Marius Croitoru, la LookSport+.

Clasamentul Ligii I, cu echipele calificate în playoff
Clasamentul Ligii I, cu echipele calificate în playoff