Braun semnează cu Rapid. Pressing dur și pentru Yuri

Iosif Pintilie 06.06.2023, 16:00
Braun semnează cu Rapid. Pressing dur și pentru Yuri

Rapid dă lovitura pe piața transferurilor. Giuleștenii au ajuns la un acord cu Christopher Braun. Fotbalistul de la CFR Cluj va deveni al treilea transfer al verii de la Rapid, după Omar El Sawy și Răzvan Oaidă.

Al treilea transfer al verii pentru Rapid

Rapid a decis să îl cumpere transfere pe Christopher Braun de la CFR Cluj. Neluțu Varga și-ar fi dat acordul pentru transferul acestuia. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Horia Iovanovici, de la Fanatik.

Fotbalistul va ajunge la un salariu de 12.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult decât câștigă acum la CFR Cluj. Germanul urmează să semneze înțelegerea cu echipa din Giulești.

Braun va semna un contract valabil două sezoane, la care s-ar putea adăuga un al treilea. Următorul sezon va fi al patrulea jucat de el în România.

Braun ajungea la noi în 2020, când era adus de Marius Croitoru la FC Botoșani. A jucat 65 de meciuri la echipa moldavă, după care a plecat la CFR Cluj, vara trecută, pentru care a evoluat în 44 de partide. Fortuna Sittard (67 de meciuri/1 gol), St. Pauli (61/1), OFI Creta (48/0), Wattenscheid (39/1), Wilhelmshaven (36/2) și Oldenburg (34/1) sunt echipele din CV-ul său.

Rapid trage tare și pentru transferul lui Yuri de la CFR Cluj. Fundașul ar putea ajunge zilele viitoare în Giulești.

Rotaru și Hagi, supărați primul transfer al lui Șucu

Mihai Rotaru a dezvăluit că el și Gică Hgai sunt supărați pe Dan Șucu și pe clubul Csikszereda pentru transferul lui Omar El Sawy, pentru care ambele cluburi oferiseră mai mulți bani. Acesta spune că cei de la Rapid au fost mai agili.

”De exemplu, noi suntem supărați că l-am pierdut pe cel de la Csikszereda pe care l-a luat Rapid. Le-am și spus. Le dădeam 500.000 de euro, l-au dat cu 400.000. Ok, ați înnebunit!

Hagi înțeleg că e supărat că și el, am aflat ulterior, a fost extrem de interesat de acel jucător. Noi am fi dat 500.000, noi nu am știut că s-a făcut tranzacția. Noi îl urmăream de un an și jumătate. A semnat cu Rapid, cu 400.000. Hagi înțeleg că bătuse palma cu ei.

Noi așteptam momentul ca să spun așa. Eu știu de 400.000 pentru că am vrut să dăm 500.000, dar deja erau actele făcute, s-a închis tranzacția, jucătorul semnase.

Așa eu spus cei de la Csikszereda după ce s-a făcut transferul că Hagi s-a supărat pe ei. Noi eram interesați de acel jucător, doar că Rapidul au fost mai rapizi. Noi, am dormit pe noi”, a declarat Mihai Rotaru.

Urmăriți Playsport.ro și pe