Brazilianul Jo l-a înfuriat pe Dan Petrescu. “E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu”

Dragos Stefanescu 12.03.2023, 18:06
Brazilianul Jo l-a înfuriat pe Dan Petrescu. “E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu”

CFR Cluj este foarte aproape să facă un transfer spectaculos. Joao Alves de Assis Silva „Jo”, fost internațional brazilian, este gata să semneze cu campioana României. Brazilianul se află de câteva zile la Cluj unde a efectuat deja vizita medicală. Mutarea ar putea pica însă, Dan Petrescu fiind nemulțumit de forma fizică a atacantului brazilian.

CFR Cluj este aproape de o mare lovitură. Fostul internațional brazilian Jo a ajuns în Gruia

CFR Cluj este foarte aproape să realizeze un transfer spectaculos. Campioana României se află în negocieri avansate cu Joao Alves de Assis Silva (35 de ani), fost jucător la Manchester City, Everton și Galatasaray. Cunoscut sub numele de Jo, atacantul a evoluat ultima oară pentru Ceara, echipă din prima ligă braziliană, de care s-a despărțit în decembrie 2022. Anul trecut Jo a reușit să marcheze 6 goluri în 30 de partide pentru Corinthians și Ceara. La începutul acestui an brazilianul era decis să-și încheie cariera de fotbalist. Acum este însă tentat de o nouă aventură, de data aceasta în Superliga.

Transferul lui Jo la CFR Cluj este în impas. Dan Petrescu este nemulțumit de forma fizică a brazilianului

Jo se află deja de câteva zile la Cluj Napoca unde a efectuat vizita medicală. Mutarea a intrat însă în impas, Dan Petrescu fiind nemulțumit de forma fizică a brazilianului. ”Bursucul” a lucrat cu Jo în perioada în care românul o antrena pe Jiangsu, în China. În sezonul 2015/16 brazilianul a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive în 18 meciuri sub comanda lui Petrescu. Situația s-a schimbat însă mult de atunci, cum a subliniat chiar Dan Petrescu. Acesta a explicat că după derby-ul cu U Cluj va decide dacă Jo va semna cu CFR.

A apărut Jo. L-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. E clar, n-a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată nu s-a semnat nimic. A făcut o vizită medicală.

Eu cred că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. N-aș vrea să vină doar să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină aici puțin pregătit. El e nepregătit total. Aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după acest meci de mâine. Trebuie să îi facem o evaluare corectă, vedem după meciul cu U Cluj”, a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe