Asta e cauza decesului tinerei DJ Lalla: Autoritățile au făcut anunțul mult așteptat

Alex Matei 03.10.2023, 16:19

La mai puțin de o săptămână de când DJ Lalla a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord, în dimineața zilei de 28 septembrie 2023, autoritățile au anunțat în mod oficial care a fost cauza decesului.

Potritiv șefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr, cauza morții este „asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă”.

Astfel, Mădălina-Sorina Vlangăr a anunțat că DJ Lalla, pe numele real Laura Roșca, a murit înecată, iar posibila cauză a decesului este sinuciderea sau o moarte accidentală. Mai mult decât atât, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a afirmat că nu se știe încă rezultatul probelor toxicologice, astfel că nu poate afirma dacă tânăra din Turda cosumase alcool sau droguri înainte de a muri.

De ce a murit DJ Lalla

Iată mai jos ce a declarat Mădălina-Sorina Vlangăr, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa:

„La data de 28 septembrie, la ora 10.11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii.

Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă.

Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane.

Aş fi vrut să menţionez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice”

Urmăriți Playsport.ro și pe