Decizie de ultimă oră luată de CFR în legătură cu Petrescu. Dacă semnează, bate toate recordurile în club

George Drafta 21.03.2023, 14:15
Decizie de ultimă oră luată de CFR în legătură cu Petrescu. Dacă semnează, bate toate recordurile în club

Patronul celor de la CFR Cluj a făcut anunţul momentului în fotbalul românesc.

Omul de afaceri a ajuns la o înţelegere cu Dan Petrescu pentru prelungirea înţelegerii scadente în vara anului 2024. Astfel noul acord ar fi valabil până în 2029. Negocierile erau purtate de mai multă vreme, iar acum intervenţia patronului ardelenilor a lămurit lucrurile.

„Mai trebuie doar să punem pe hârtie. Contractul lui Dan Petrescu se va prelungi până în 2029, adică încă 5 ani de la finalul actualului contract, care expiră în 2024. Am bătut palma. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord”, a fost precizarea lui Neluţu Varga pentru Fanatik.  

Neluţu Varga a ajuns finanţator la CFR Cluj în 2017
Neluţu Varga a ajuns finanţator la CFR Cluj în 2017

Dan Petrescu a acceptat astfel oferta făcută de clubul din Gruia, unde se află la al treilea mandat. El a cucerit 4 titluri de campioană la conducerea vişiniilor, pe care i-a dus de două ori în primăvara europeană. Iar de fiecare dată, clujenii au ieşit cu fruntea sus din competiţiile continentale, eliminaţi de Sevilla şi respectiv Lazio.

Emoţii pentru un nou titlu

Petrescu a fost dorit în continuare la echipă, chiar dacă CFR-ul nu traversează cel mai bun moment din acest sezon. Camora & Co au început play-off-ul cu o remiză în faţa celor de la Rapid şi s-au îndepărtat la două puncte de liderul Farul.

Dan Petrescu a făcut scandal pe tema arbitrajului la meciul cu Rapid
Dan Petrescu a făcut scandal pe tema arbitrajului la meciul cu Rapid

„Am senzația că jocul echipei este într-o cumpănă și își va reveni pe traseu. Contează foarte mult că noi am jucat 50 de meciuri într-o perioadă foarte scură, înseamnă enorm de mult pentru o echipă. Când jucătorii își revin și vor fi odihniți, își vor intra în cursul lor normal.

Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm și să ajungem acolo unde ne dorim”, a încheiat Varga.

Urmează două meciuri vitale

Pe CFR o aşteaptă la reluarea campionatului, după întreruperea cauzată de meciurile echipelor naţionale, două dueluri de foc. Vor juca împotriva principalelor contracandidate la titlu din anii trecuţi Universitatea Craiova şi FCSB.

CFR-ul are concurenţă serioasă la titlu în acest sezon
CFR-ul are concurenţă serioasă la titlu în acest sezon

În faţa lor au pierdut în returul sezonului regular, meciuri jucate în acest început de an. Petrescu aşteaptă ca jucătorii săi să nu mai facă paşi greşiţi în lupta pentru supremaţie, în care Farul pare acum principalul pericol.

Urmăriți Playsport.ro și pe